Persoonlijk | Hello september

by - 07:00


Het is alweer begin september. De zomer is voorbij en de scholen zijn weer begonnen. In mijn vakantie heb ik heel veel gebrainstormd over nieuwe ideeën voor mijn blog. Hier gaan jullie de komende weken allemaal kennis mee maken maar eerst begin ik met mijn 'hello september' post.

Elke maand wil ik in een post met jullie gaan delen hoe mijn komende maand eruit gaat zien. Wat er gepland staat, dingen waar ik heel enthousiast over ben of deadlines die ik wil halen. Vandaag begin ik met Hello September.

School
Mijn school begint 7 september weer, dan ben ik ook precies een halfjaar niet naar school geweest. Ik studeer aan de Cosmo Academy op het Koning willem 1 college in Den Bosch. Dit is een opleiding die gericht is op het vrije tijd entertainment, hospitality en het organiseren van evenementen. Deze opleiding duurt 3,5 jaar. Je gaat een halfjaar naar school en dan loop je een halfjaar stage. Ik heb afgelopen zomer mijn 3e stage afgerond en dat betekend dat ik officieel over ben naar mijn examenjaar.

Ik heb vorig jaar al een aantal examens gehad en zoals jullie (misschien) weten heb ik laatst mijn herexamen van sport gehad. Ik heb een lastige tijd gehad tijdens mijn examens waardoor ik me niet kon concentreren. Ik heb een aantal examens helaas niet gehaald en hier baal ik enorm van. Maar ik begin aan een nieuw schooljaar, nieuwe kansen dus ik ga er gewoon weer voor. Ik wil in februari gewoon af kunnen studeren!

Friends
Het grootste gedeelte van mijn vriendinnen ken ik van school, daarbuiten heb ik nog een aantal vrienden en vriendinnen en natuurlijk mijn beste vriendinnetje Quinty. De meeste heb ik 2 tot 3 maanden niet kunnen zien in verband met onze stages, we kozen allemaal iets heel anders. We hebben alweer een aantal leuke dingen gepland staan om aankomende maand te gaan doen, nu nog maar zien wat er echt van gaat komen haha!

Feestjes
Ik ben dol op feestjes, ook deze maand staan er weer een paar op de planning. 10 september zou ik eigenlijk gaan werken op Q-base, dit zou ik doen vanuit school. Maar omdat het te veel papierwerk was omdat het in het buitenland is heeft school dit afgezegd. Daarom ga ik nu 10 september naar de 80 van de langstraat in Waalwijk. Dit is een wandelparcours met achteraf een feest, samen met een vriendinnetje van mij ga ik daar heen.

23 september is LEF! festival in Oss. Hier ben ik vorig jaar ook geweest en dit is een super leuk festival. Het is heel klein maar dat maakt het juist heel gezellig! Dit jaar treden er ook weer een aantal leuke artiesten op. Ik moet nog een kaartje kopen maar ben wel van plan om te gaan.

24 september is Supremacy, mijn kaartje hiervoor heb ik al liggen en ik heb er ontzettend veel zin in. Met 4 vriendinnen ga ik hier naartoe. En het is een thuiswedstrijd want de Brabanthallen is maar een kwartiertje fietsen.

Werk
Een tijdje geleden liet ik jullie al weten dat ik een baan heb gekregen bij het bedrijf waar ik stage liep. Ik ben hier aangenomen als outdoor begeleidster. Ik heb er even over na moeten denken omdat ik eigenlijk het liefst daar achter de receptie zat, Maar in verband met school kan dat helaas niet. Ik ga nu dus voortaan op de zaterdag de outdoor begeleiding doen, dit is de drukste dag en ik wil na mijn studie eventueel meer werken hier.

Ook heb ik afgelopen week een contract ondertekend als dansdocent bij Dansplaats Engelen. Ik ga op de maandagavond 2 uur dansles geven aan jongere kinderen, deze geef ik 'clipdance'. Ik leer ze dan een dans aan die uit een bekende videoclip komt. Het tweede uur ga ik dance workout geven aan de wat ouderen vrouwen. Ik wissel elke week af tussen zumba, steps, aerobics en kicks.

Persoonlijk
Op het moment gaat het met mij heel goed, ik heb weer zin om te beginnen met school en werk en ben klaar voor een fris nieuw jaar. Ik heb in mijn laatste schoolweken en voor de vakantie in een dipje gezeten. Gewoon omdat ik me niet gelukkig voelde, dit kwam door een aantal (lees 2) mislukte dates. Ik zat niet lekker in mijn vel en voelde me 'alleen'. Maar dat is voorbij, ik ben een happy single en laat alles op mij afkomen. Ik heb op mijn vakantie het moment bereikt dat ik denk, ja ik ben nu gelukkig. En met trots kan ik zeggen dat ik dat nu nog steeds ben! Ik ga weer genieten van de kleine dingen in het leven en ik bekijk wat er op mijn pad gaat komen.

Liefs, Lieke 

You May Also Like

2 reacties

  1. Succes met je studie, het gaat vast komen! Je hebt in ieder geval wat leuke feestjes op de planning staan. En wat betreft daten.. inderdaad lekker op je af laten komen. Wordt het toch niks? Dan is het hun verlies ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is zo belangrijk! Lekker genieten van alle leuke feestjes die gaan komen. En afstuderen in februari gaat je zeker lukken.

    BeantwoordenVerwijderen