My week in pictures | #28 Druk met school, weer een festival en pizza's winnen bij Kakhiel

by - 07:00


Ik begin steeds wat meer in mijn school ritme te komen maar heb er nog steeds veel moeite mee. Ik lig vroeg op bed, ben snel moe maar ik doe buiten school natuurlijk ook gewoon leuke dingen. Ik had deze week een leuke week met een druk weekend!


Maandag
Ik heb maandag niet veel speciaals gedaan behalve een lange dag school gehad en s' avonds heb ik danslessen gegeven, Ik was gelukkig heerlijk uitgerust maar ging s' avonds wel moe naar bed.


Dinsdag
Ook dinsdag weer een lange dag school, ik heb weer heel veel examenstof gehad en ben ook weer druk aan het leren. S' avonds heb ik gezellig met Quinty afgesproken en hebben we bijgekletst toen we aan de Maas zaten, het was gelukkig nog lekker weer toen.

Woensdag
Toen ik terug kwam van school lagen er 2 pakketjes voor mij op de mat. Altijd leuk om zo thuis te komen! Ik heb ze meteen open gemaakt en heb weer wat leuks ontvangen waar ik binnenkort wat over ga schrijven.

Donderdag
Ik had s' nachts heel slecht geslapen, ik heb een flinke verkoudheid te pakken en mijn neus zit helemaal dicht. Die middag had ik tijdens mijn les toch wel even een beetje energie nodig. En thuis heb ik een van mijn nieuwe producten getest.


Vrijdag
Kakhiel beheerde afgelopen week het Snapchat account van Domino's. Ze hadden een actie dat je zo hoog mogelijk moest springen met je klas en de foto moest sturen, zo kon je 10 pizza's winnen. En ja hoor wij wonnen! Na school ben ik met een vriendin mee naar huis gegaan want ze was jarig, we kregen lekkere Bosche bollen en hadden een gezellige avond.Zaterdag
Het was een super drukke dag op mijn werk en er ging ook nog eens van alles mis tijdens mijn uitje. Ik was heel gestrest en had geen momentje rust. Thuis heb ik even een power napje gedaan want ik ging die nacht naar Supremacy toe! Dit was weer zo'n mooi festival, we staan zelfs op de foto met Jack of Sound.

Zondag
Ik heb heeeeel lang geslapen want ja ik kwam om 6 uur thuis van Supremacy. S' middags heb ik gezellig een high tea gehad met mijn moeder en zusje.


Hoe was jullie week?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

4 reacties

 1. Waah wat vet, 10 pizza's winnen haha top! Supremacy was ik ook graag heen gegaan! Jammer, maar helaas ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Lekker! En wat een mooie hoge sprong, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat jullie de pizza's hadden gewonnen! Beterschap trouwens met je verkoudheid! Hopelijk ben je er snel van af.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha een vriendin van mij had ook pizza's gewonnen bij Kakhiel! Vond het echt een leuke actie.
  Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen