My week in pictures | #27 school, een dagje Efteling en moeite met een blogpost

by - 21:01


Ja eindelijk daar is 'ie dan hoor! Het was misschien al wel (of niet) opgevallen dat 'My week in pictures' vanmorgen niet op mijn blog stond. Ik had inderdaad wat problemen waardoor mijn post niet online kwam, en omdat ik tot kwart voor 6 op school zat kon ik er ook niks aan doen.


Maandag
Mijn officiële eerste school dag, en ik had er totaal geen zin in. Ik kan mijn knop van stage/vakantie nog niet omzetten naar het bezig zijn op school. Uiteindelijk was het wel weer een gezellige dag met mijn vriendinnen in de klas, we kunnen het leuk hebben maar ook elkaar helpen wat dus heel erg fijn is. S' avonds heb ik nog een dansles gegeven en ben daarna samen met mijn vriendinnetje Quinty bij de Maas gaan zitten. Aangezien het toen nog heerlijk weer was!Dinsdag
Ook weer aan dag school, maar niet zo maar een! Omdat het 30 graden werd kregen wij een warmte rooster waarbij we heerlijk om 1 uur uit waren. Ik heb die middag nog met vriendinnen aan een meer gelegen en genoten van het lekkere weer. S' avonds maakte ik mijn back 2 school DIY voor de battle, hebben jullie al gestemd?


Woensdag
Ook weer een warmte rooster, heerlijk. Deze middag ben ik thuis op de bank geploft met een filmpje, ik viel in slaap en werd wakker toen we gingen eten.

Donderdag
Mijn MWIP zal de komende weken een beetje eentonig worden met alle foto's van school, ik ga er op letten om ook veel foto's te maken buiten school. Maar deze foto maakte in tijdens mijn Duitse les hihi.

Vrijdag
Vrijdag was ik ziek, ik had hoge koorts was ontzettend misselijk en kon niet eens rechtop zitten. Ik heb mij die dag ziek gemeld op school en ben weer in bed gekropen. Ik heb tot 3 uur s' middags geslapen.

Zaterdag
Ik werd fit en beter wakker, waardoor ik een lekker dagje kon gaan werken. Er stond weer een druk programma op de planning want we hadden veel uitjes. Na mijn werkdag heb ik met mijn collega's nog gezellig gegeten en ben daarna richting huis gegaan.

Zondag
Vanwege mijn drukke zomer periodes afgelopen 3 jaar heb ik weinig samen met mijn vader kunnen doen, ook i.v.m. zijn werk. Met mama deed ik al veel leuke dingen. Papa was in juli jarig en mijn zusje en ik gaven hem een dagje Efteling cadeau. We hebben zondag dus een leuk dagje gehad in de Efteling. Het was enorm druk maar de wachtrijen liepen goed door en het weer zat ook nog eens mee!


Hoe was jullie week?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

1 reacties

  1. Ik vond die Efteling foto op je Insta geniaal...haha. Maar kan mij voorstellen dat je na zo'n week best kapot bent.

    BeantwoordenVerwijderen