My week in pictures | #26 Weer naar school, gezellige borrelen en een festival

by - 07:00


Na 3 weken staat er eindelijk weer een my week in pictures online! Ik moest er weer even in komen met het opslaan en maken van foto's. Maar het is gelukt dus kijk mee naar mijn drukke en gezellige weekje!


Maandag
Maandag morgen voelde ik me niet lekker. Ik had sinds de vlucht van woensdag last van mijn oor, uiteindelijk bleek ik een oorontsteking te hebben en zat ik aan de antibiotica. S' middags voelde ik me gelukkig al een stuk beter. Begin van de avond was het tijd voor mijn eerste dansles, ik had er super veel zin in en het was een geslaagde les. Daarna ben ik gelijk doorgegaan naar een borrel op mijn andere werk.Dinsdag
Dinsdag middag ben ik gezellig met een vriendinnetje wat gaan drinken op het terras. Het was lekker weer dus we zaten mooi in het zonnetje met een Aperol Spritz. S' avonds besefte ik me dat ik de dag erop toch echt weer naar school moest, en ik keek er een klein beetje tegenop.


Woensdag
Mijn outfit voor mijn eerste dagje op school. Ik droeg mijn gestreepte top met open rug en strikjes van Boohoo.com, mijn jeans van de Pull & Bear en mijn glitter loafers. Op school kreeg ik mijn rooster, en wauw ik zit de komende 2 maanden van 9 tot 4 op school,,


Donderdag
Donderdag ochtend kreeg ik deze brief van school nog binnen, ze lieten me even op tijd weten dat ik toch echt over was naar leerjaar 4 haha. S' middags moest ik naar school want we kregen uitleg over ons examenjaar en hoe dat eruit komt te zien. Na school ben ik met wat vriendinnen thuis gaan borrelen.


Vrijdag
Vrijdag middag moest ik naar school voor een 10 minuten gesprek. Mijn coach wil dan weten hoe je er voor staat en hoe je denkt dat je dit jaar door gaat komen. Dus ik zat 2 keer een halfuur in de bus om voor 10 minuten een gesprek te houden. S' avonds kwamen er wat vrienden langs en zaten we weer gezellig te borrelen.


Zaterdag
Ik heb zaterdag heeerlijk uit kunnen slapen. S'middags ging ik met vriendinnen naar Appelpop waar ik gisteren een artikel over schreef!Zondag
Genieten van mijn lazy sunday! Ontbijtje op bed, me time en netflixen. Soms heb je het echt even nodig en ik moest mezelf even mentaal voorbereiden op mijn eerste echte schoolweek.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

5 reacties

 1. Zo te zien had je een enorm gezellige en leuke week achter de rug! En veel succes op school!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan me voorstellen dat je je mentaal moest voorbereiden hihi. Ik moest ook echt wennen toen ik vorige week weer moest werken na 3 weken vakantie, meh. Maar het is gelukt hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke week heb je gehad! Ik wil ook een keer naar appelpop !:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke diary! Ja, weer naar school.. dat is even wennen! Ik ken heel veel mensen die ook naar Appelpop zijn geweest. Lijkt mij erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een leuke week, afgezien van je oorontsteking dan. School, ja, dat is voor mij alweer even geleden. Je moet wel veel reizen volgens mij. Gelukkig heb je leuke afleiding met vrienden gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen