Festival | Appelpop

by - 10:27


Appelpop, wat een leuk feest was dit weer. Ze hebben zelfs hun 25 jarige jubileum mogen vieren dit jaar en daarom pakte ze uit met een aantal toffe artiesten. Het was lekker weer, het was gezellig en de muziek was super.

Ik zou eigenlijk niet naar Appelpop gaan, ik was het eigenlijk een beetje vergeten. Maar het feestje wat ik eigenlijk gepland had niet door ging besloot ik last minute met een paar vriendinnen naar Appelpop te gaan. 

We hebben eerst 2 uur in de auto gezeten om er te komen. Het was enorm druk op de weg richting Tiel. Vorig jaar ben ik ook naar Appelpop geweest alleen toen zat het weer niet zo mee. En omdat het een gratis festival is en het heerlijk weer was kwamen er veel meer mensen op af.

Uiteindelijk waren we er om half 3, toen Lucas Hamming optrad. Het is totaal niet mijn muziek maar het was wel fijn om gewoon van de sfeer te genieten, met zijn allen op het gras zitten en een lekkere WDK blue erbij! De Jeugd van Tegenwoordig wilde we graag zien, deze was in de grote tent. Maar het was zo druk, iedereen was aan het duwen en ik kreeg een aantal elleboogjes en boze blikken toen ik naar buiten wilde. Uiteindelijk hebben een stukje buiten de tent gestaan en konden we via een scherm het optreden volgen.

Daarna zijn we opnieuw muntjes gaan halen en hebben we ook gelijk wat te eten gehaald. Daarna zijn we bijna vooraan bij een stage gaan zitten omdat Broederliefde op zou treden. En maar wachten, en wachten, en uiteindelijk waren we 1,5 uur verder toen we te horen kregen dat Broederliefde in de file stond en het niet meer kon halen. Dj Michiel heeft dit mooi opgelost met een paar leuke nummers waar heel het publiek op los ging.

We hebben weer even lekker in het gras gezeten met een drankje toen Causes optrad en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Want die warmte en drukte maakt je toch wel een beetje moe.

Liefs, Lieke 

You May Also Like

5 reacties

 1. Klinkt als een geslaagde dag! Ik ben zelf nog nooit bij Appelpop geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt wel als een fijne dag :) Jammer dat Broederliefde niet meer kon komen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je er was!

  Ik heb De Staat gekeken en Peter Pan Speedrock. Volgens mij was ik er dus precies na jou, er stroomde toen ook al wel heel veel publiek van het terrein af. Bij De Staat hadden we midden in de tent gelukkig heel veel ruimte. Met warm weer vind ik het vervelend om op een kluitje op elkaar te staan, nu was het goed te doen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er nog nooit geweest. Mijn broer was er ook heen toevallig. Eigenlijk had ik er ook nog nooit van gehoord...haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. klinkt leuk! appelpop ben ik nog nooit geweest, wel een keer pinkpop en dat was ook geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen