Battle of the blogs | DIY back 2 school

by - 07:00


Elke eerste zondag van de maand onthullen wij het thema, de week erop laten we in een post zien wat het uiteindelijke resultaat is geworden. Jullie als lezers mogen dan stemmen. Benieuwd naar wat we gemaakt hebben? lees dan verder!


Ik mocht het thema van deze maand kiezen en dat werd: wie maakt de leukste back 2 school DIY?
Ik had totaal geen idee wat ik hier voor wilde gaan maken, het leek mij gewoon leuk omdat alle scholen weer begonnen waren en je met wat toffe zelf gemaakt items weer naar school kon gaan. Uiteindelijk naar mijn zoektocht op het internet heb ik een hele leuke en eigenlijk ook hele simpele DIY voor jullie.

Wat gaan we maken?
Een USB-stick van een lip balsem 

Wat heb je nodig?
❤ lip balsem in stick vorm
❤ USB-stick
❤ sterke lijm
❤ schaar

Wat moet je doen?
Ik koos voor een van mijn lippen balsems die bijna op was. Knip af wat er nog aan zit en maak dan de binnenkant heel goed schoon (dit kun je eventueel nog bewaren en omsmelten). Kies een USB-stick die past in de huls. De stick op de foto paste namelijk niet dus heb een kleinere gebruikt. Ik gebruikte een lijmpistool om dit vast te lijmen in de huls. Druk hem even goed aan, de lijm droogt snel dus hij is zo klaar!


Het is echt heel simpel om te maken maar je hebt uiteindelijk een leuke USB! Hieronder kun je de DIY's van Quinty en Romy vinden.

Romy maakte met potloden een kwasten etui

Quinty maakte


Wie heeft de leukste back to school DIY?

Romy - www.everythingnice.nl
Quinty - www.letstalklipstick.blogspot.com
Lieke - www.lifestylelieke.nl
Quiz Maker
Liefs, Lieke 

You May Also Like

4 reacties