Review | Urban Decay Naked3 brush set van Aliexpress

by - 07:00


Ik doe al 5 jaar met een kwasten set van BeautyUK, ik maak ze zo nu en dan goed schoon en doe er geen gekke dingen mee. Toch komt deze set tot zijn einde. Via Aliexpress bestelde ik deze dupe van het Urban Decay Naked3 brush set en ik wil jullie daar graag meer over vertellen.


Deze set is echt uber nep, je ziet het aan alles en volgens mij heeft Urban Decay nooit zo'n brush set gehad (?). Toch wilde ik hem graag bestellen, hij zag er goed uit, had goede recensies en het is een kwasten set met kwasten die ik nodig had.

Deze set bestaat uit 12 kwasten:
- Poeder kwast
- Blush kwast
- Foundation kwast
- Wenkbrauwkwastje
- Eyeliner kwastje
- Crease kwast
- Shading kwast
- Blending kwast
- Platte kwast met recht afgesneden haren
- Platte kwast met schuin afgesneden haren
- 2 x lippenceel

Er zitten een paar kwasten bij waar ik geen idee van heb waar ze voor zijn en wat ik ermee kan. Maar zoals je ziet zit er voor elke look een kwast bij. De kwasten hebben een bruin/cremé kleurig handvat dit is van hout, onder de kwast zit een koperen rand die van metaal is.

De kwasten kwamen in een tinnen blik binnen, dit vond ik echt geweldig. In dit blik kun je ze makkelijk meenemen! Wat tegenviel is dat er een enorme terpentine lucht van het blik en de kwasten af kwam toen ik het openmaakte, maar na een dagje in de open lucht te laten liggen trok dit snel weg. Alle kwasten kwamen met een bescherm plastic eromheen binnen wat ik ook al een pluspunt vind.

Ik heb deze kwasten nu een maand en ik had niet verwacht dat ze zo goed zouden zijn. Ze zijn enorm zacht wat ik erg fijn vind werken. De haartjes vallen niet uit als ik de kwasten wil wassen dus er zit wel enige kwaliteit in. Ze liggen erg fijn in de hand, ze zijn niet te groot maar wel groot genoeg om met een vaste hand een look te maken.

Ik kocht deze kwasten via Aliexpress voor €4,98. Ik heb geen directe link naar de kwasten maar je kunt ze zo vinden als je 'Urban Decay brush set' intypt.

Wat vinden jullie van deze set?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

11 reacties

 1. Ik vind de set er zo op de foto's prima uitzien! Misschien dat ik ook wel ga kijken voor zo'n set. Heb tig verschillende kwasten op moment haha. Bij elkaar geraapt zooitje is het.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha daar liep ik nu ook tegenaan, deze set heeft voor alles wat.

   Verwijderen
 2. Grappig zo in dat blikje! Ik heb nog nooit via Alieexpress besteld, maar dit ziet er wel super uit! Ik ga eens neuzen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De vormgeving/kleuren vindt ik niet zo mooi, maar de kwasten zelf zien er wel goed uit en wat goedkoop zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een mooie! Ik had ze bijna besteld, misschien dat ik dat nu toch maar ga doen, haha. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn om te lezen dat je er zo tevreden over bent. En de prijs is alleen maar mooi meegenomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je er blij mee bent! Ik heb ook eens kwasten via een Chinese webshop besteld. Ze zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Al zoveel artikelen gezien met fijne aankopen van Aliexpress, heb er zelf nog maar 1 keer besteld maar ga het vaker doen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de set er erg goed uitzien op de foto. Handig dat het niet veel kost. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn dat ze je bevallen! Ze zien er ook wel goed uit. Zelf zou ik ze alleen niet bestellen, puur omdat het nep is, daar voel ik mij toch niet zo fijn bij.

  BeantwoordenVerwijderen