Review | Essence LE matt matt matt lipstick

by - 07:00


Essence heeft weer een nieuwe Limited Edition lijn in de schappen liggen. De 'Try it. Love it' lijn. Ik was erg benieuwd naar deze lijn, er zaten namelijk veel mooie producten in. Toen ik voor het schap stond vond ik het allemaal een beetje tegenvallen. Deze matt matt matt lipstick nam ik toch mee. Vandaag vertel ik jullie mijn mening hierover.

De verpakking
Zoals ik al zei viel de lijn mij een beetje tegen toen ik eenmaal voor het schap stond. Nu ik de lipstick vanaf 3 verschillende perspectieven bekeken heb vind ik hem eigenlijk toch wel mooi. De dop is matt wat ik erg leuk vind omdat het een matte lipstick is. De huls van de lipstick is zilver en dit geeft toch een wat chiquer effect.

De lipstick 
Wat Essence erover zegt:
"matt matters! de lichte en romige textuur van deze nieuwe lippenstiftlijn combineert een matte finish met een hoge dekking in kleuren als fuchsia en statement brown."

Ik verwachte een mooie matte lipstick omdat Essence heb matt matt matt noemt. Ik testte alle 3 de kleuren op mijn hand en wauw. Ik vond hem prachtig! Hij is matt en de kleuren zijn alle 3 echt heel mooi. Ik koos toch voor 02 perfect match, ik koop laatste tijd veel nude en bruin tinten want ik vind ze mooi en goed staan.


De lipstick is dus matt zoals Essence belooft. De lipstick brengt ook erg fijn aan en blijft goed zitten. Na 4 uurtjes mijn dagelijkse leven leven moest ik hem toch bijwerken. Maar voor een Essence lipstick vind ik dit nogal wat.

Conclusie
Ik vind dit een mooie aankoop en ben er erg tevreden over. De lipstick blijft dan maar wel 4 uurtjes zitten maar voor mij is dit prima. Hij is mooi, brengt fijn aan en is zoals Essence zegt matt matt matt.

De lipstick is te koop bij de Kruidvat voor €2,59 in de kleuren 02 Perfect match, 04 Pink up your life en 08 It's a statement.

Liefs, Lieke 

You May Also Like

6 reacties

 1. Wat een mooie kleur! Voor die prijs is 4 uur inderdaad prima, menig duurder merk houdt het niet eens zolang vol. ;-). De kleur staat je prachtig in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kleurtje! En vier uur is inderdaad erg lang voor een Essence lipstick, die zijn er bij mij meestal al binnen een uurtje af haha! Misschien dat ik deze ook wel eens wil proberen dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur he, wat grappig dat hij er bij iedereen anders uit ziet. bij mij is hij meer bruin en bij jou wat meer roze.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje! ^^ & Leuk dat hij matte is! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OMG, I love it so much too!
  Gorgeous colour!

  xoxo, Colli
  my beautyblog - tobeyoutiful

  BeantwoordenVerwijderen