Persoonlijk | Mijn eerste keer MAC

by - 06:42


MAC cosmetics is een van de mooiste, beste en misschien wel duurste make-up merken die ik in mijn bezit heb. De meningen over de MAC make-up lopen nogal uiteen, maar ik vind het een prachtig merk. Toen ik in 2013 mijn kans kreeg om iets te kopen van dit merk greep ik die ook.

Ik kan het me allemaal nog zo goed herinneren. Ik was samen met mijn vader op vakantie. Ik had het hele hoogseizoen stage gelopen en omdat ik zo hard gewerkt had verdiende ik een vakantie zeiden mijn ouders, en natuurlijk vond mijn vader het niet erg om een weekje mee te gaan. We gingen op vakantie naar Mallorca en hebben het daar super gehad.

Op de terugvlucht zaten we vast achter de douane omdat we vertraging hadden. Een goede reden om een rondje te lopen op Aeropuerto Palma de Mallorca. En daar zag ik tussen alle mooie make-up merken (YSL, Chanel, Dior, etc.) een MAC counter. De andere merken spraken mij totaal niet aan, ik had mijn ogen vol gericht op de mooie lipsticks van MAC.

Ik wist al dat ik graag een MAC lipstick wilde. Ik werd door een leuk en aardig Spaans meisje geholpen. Met mijn beste Spaans en Engels vertelde ik dat ik graag een matte rode lipstick wilde. Omdat ik geen make-up op had wilde ze eerst mijn blote billen gezichtje opmaken om zo te kijken welke kleur het beste paste.

Ze kwam met een knalrode kleur aan die de naam Lady Danger heeft, toen ze hem aanbracht was ik om, deze knalrode kleur werd mijn eerste MAC lipstick. Dol gelukkig was ik er mee! Niet veel later volgde mijn 7 andere lipsticks. Bijna allemaal gekocht op het vliegveld. Ze mogen hier geen BTW vragen dus zijn de lipsticks zo'n €2/€3 goedkoper.

Wat was jouw eerste MAC product?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

12 reacties

 1. Mijn eerste mac product is lipstick kleur Angel. Ik draag hem ontzettend vaak! Mijn tweede ( velvet teddy ) was een miskoop, die kleur staat mij niet vind ik. Meer MAC heb ik niet, dus valt mee...hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn eerste MAC was Faux, en nog steeds mijn favoriet <3 Dit is ook wel een mooie kleur zeg. Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn eerste product van MAC is ook een lipstick, Diva. Ik heb hem op mijn verjaardag gekregen van een vriendin, ben er super blij mee. Nu snap ik wat er zo geweldig aan is!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn eerste Mac lipstick moet er nog komen. Heb er dus nog geen één, boehoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kocht twee mac lipsticks van mac, in December. Pink plaid & D for danger. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen! Mijn eerste MAC product was ook een lipstick, Chatterbox en die heb ik gekregen van mijn vriend voor mijn verjaardag een paar jaar terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn eerste MAC Lipstick was Kinda Sexy. Die had ik toen van Anique gekregen voor mijn verjaardag. Bij mij ging het daarna ook wel erg snel haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat je een leuke eerste ervaring had met MAC! Toen ik mijn eerste MAC lipstick wilde kopen, had ik totaal geen leuke ervaring. (kort samengevat: arrogante medewerkers die mij niet wilden helpen). Mijn eerste lipstick was Verve :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn eerste MAC product was ook een lipstick. De kleur 'Dreaminess'. Wat achteraf gezien niet zo'n mooie kleur bij me is haha :). x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn eerste MAC product was een lippenstift, "Ramblin' Rose", nog steeds één van mijn favorieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn eerste keer MAC was in Amsterdam met mijn zus! Een mooie knalroze kleur haha. Zo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mijn eerste Mac product was een licht roze lipgloss. De naam kan ik mij niet herinneren. Ik was een jaar of 15 denk ik. Wat een slechte keuze was die kleur voor mij zeg!

  BeantwoordenVerwijderen