My week in pictures | #25 Weinig foto's, eindelijk vakantie en in de regen op het terras

by - 07:00


Wanneer dit bericht online komt zit ik in het vliegtuig naar Mallorca. Eindelijk ga ik 16 dagen lekker in de zon liggen, uiteten, op stap en het gezellig hebben met vrienden en familie. Dat betekend dat de komende 3 weken er geen 'my week in pictures' online komt, wel  gewone posts natuurlijk! Maar eerst laat ik jullie mijn afgelopen week zien.


Maandag
Maandag had ik gewoon een rustig en saai dagje. Ik sliep uit, maakte een lekker ontbijtje voor mezelf en ik ging de hele dag Netflixen. S' avonds maakte ik een lekkere gevulde kip met tomatensaus schotel, hier komt nog een recept van online voor de liefhebbers! Na het eten heb ik nog mijn 'zomer lenzen' opgehaald, hiermee zou ik gewoon kunnen zwemmen op vakantie.


Dinsdag
Ik mocht weer een dagje gaan werken. Voor de duidelijkheid: kersen verkopen is niet mijn baan. Ik zit achter de receptie en doe outdoor begeleiding bij een bedrijf waar je personeelsuitjes, familieuitjes, bruiloften en vergaderingen kunt boeken. Omdat het een oude omgebouwde boerderij is hebben wij nog een stuk grond waar veel kersenbomen op staan. In de zomer vakantie is er weinig te doen aan uitjes maar omdat ik graag wilde werken koos ik ervoor om kersen te gaan verkopen. Erg leuk om te doen hoor!

Woensdag
Ik zou woensdag lekker uit kunnen slapen, maar ik had mijn afspraak bij de schoonheidsspecialiste om 8 uur staan. Ik laat mijn wenkbrauwen in vorm harsen omdat ik weinig tot geen tijd heb om ze zelf te gaan plukken. S' middags had ik met Quinty afgesproken, ze heeft mijn haar geknipt en we hebben daarna gezellig gekletst tijdens een stukje fietsen.


Donderdag
Donderdag sprak ik af met Anne, ik pakte de bus naar Waalwijk en we hebben daar gezellig op het terras een drankje gedaan. Het was alleen super koud en het regende hard maar dat mocht de pret niet bederven natuurlijk, we hebben het gezellig gehad. S' avonds bestelde ik kaartjes voor Fanaticz, oeh ik heb weer heel veel zin om naar een feestje te gaan.


Vrijdag
Laatste dagje kersen verkopen ik had vakantie! Ik was al vroeg klaar omdat het einde kersenseizoen is en omdat mijn kratten leeg waren. Ik kon mooi om 4 uur naar huis.

Zaterdag
Zaterdag was een lekker lui dagje weer. Ik ben weer verder gegaan met The Vampire Diary's waarvan ik niet begrijp dat ik gestopt ben met kijken. Het blijft een leuke serie en ik zit nu bijna aan het einde van seizoen 7. Als lunch at ik deze aardbeien taart, we moeten alles een beetje opmaken voor de vakantie en ik voelde me aangesproken om deze taart op te eten haha.


Zondag
Tijd om in te pakken! Oeh wat vind ik dat lastig zeg, ik had een lijstje met wat ik graag mee wilde nemen. Alles en meer zit nu in mijn koffer, en weet je wat? Ik zit aan mijn gewicht!

Dus nogmaals ik zit nu lekker in Mallorca en er komen dus komende 3 weken geen my week in pictures online maar wel andere posts op woensdag, vrijdag en zondag.
Liefs, Lieke 

You May Also Like

4 reacties

 1. Ohh jij hebt het beter bekeken in Mallorca <3 hihi. Heerlijk, geniet ervan meis! Dat gebakje ziet er heel lekker uit, die lus ik nu ook wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne vakantie! Ik ben totaal niet jaloers hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier op Mallorca! En ik ben stiekem heel benieuwd naar het recept van schotel met kip en tomatensaus. The Vampire Diaries zou ik eigenlijk ook weer bij moeten gaan kijken, het slechte is dat ik elke keer wel weer wat anders te doen heb en het zo vergeet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's, heel veel plezier! Ik wens je een hele fijne vakantie. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen