My week in pictures | #24 blind zijn, sportexamen en sushi maken

by - 08:13


Mijn vakantie komt steeds dichterbij, ik heb er heel veel zin in. Vandaag over een week zit ik in het vliegtuig naar Mallorca. Dit betekend dat volgende week maandag de laatste my week in pictures online komt en daarna 2/3 weken niet. Maar vandaag laat ik jullie eerst weer een leuke en gezellige week zien!


Maandag
Maandag stond ik weer vroeg op om aan het werk te gaan. Normaal zit ik achter de receptie en doe ik outdoor begeleiding maar omdat het vakantie is is het niet druk. Omdat het bedrijf ook een eigen kersenboomgaard heeft verkoop ik kersen bij het Bernhoven neurologisch ziekenhuis in Uden.

Lekker fancy met mijn zonnebril op, maar hier zit een heel verhaal achter. Ik heb de nacht van zondag op maandag (perongeluk) met mijn lenzen in geslapen. Mijn ogen deden ontzettend veel pijn, ik kon soms niks zien en in het licht kijken kon ik al helemaal niet. Lastig met werken maar af en toe even een zonnebril op en ik kon weer zien!

Dinsdag
Ik heb van maandag op dinsdag heel lang geslapen, ik kon namelijk helemaal niks met mijn ogen. Tv kijken of achter mijn laptop werken deed pijn aan mijn ogen dus ik ben vroeg gaan slapen. Dinsdag had ik nog veel last van mijn ogen, daarom geen foto's van overdag.

S' avonds kon ik alweer wat beter zien, samen met mijn ouders ging ik gezellig een filmpje kijken.

Woensdag
Ik maakte als lunch een lekkere bruine bol met roomkaas en ham <3

Ik had dan eindelijk mijn sportexamen afgelopen woensdag. Helaas ging mijn examen totaal niet goed, een vrouw ging in discussie met mij en uiteindelijk heb ik haar niet kunnen helpen waardoor ik helaas gezakt ben.. Ik mag nog een herkansing doen en die ga ik zeker halen!

Donderdag
Donderdag stond ik weer achter de kersenkraam, de tijd ging snel en het was een fijn dagje. Het ziekenhuis personeel propte me vol met eten en drinken, zo kreeg ik deze lekkere Mars reep.

Na het werk ben ik even doorgereden naar de Kruidvat. Ik kocht de liquid lipstick van Essence, uit de koopjes bak graaide ik dit palette uit de limited edition lijn van vorige maand voor maar €2,50, en kocht ik uit de nieuwe limited edition lijn de matt matt matt lipstick waar ik gisteren een review over schreef.

Vrijdag
Vrijdag ochtend had ik een afspraak bij een dansschool. Ik ga vanaf september namelijk weer dansles geven! Echt heel leuk en heb er ook heel veel zin in.

Na mijn afspraak ben ik gelijk doorgereden naar mijn werk want ik mocht weer kersen verkopen!

Zaterdag
Zaterdag middag kreeg oma haar verlaat verjaardags cadeau, we gingen gezellig met zijn alle lunchen bij de Kluis in Vlijmen. Ik had een lekkere sandwich tuna melt!

Dit was mijn outfit die dag <3

S' avonds kwam er een vriendinnetje langs, we hadden lekker sushi gemaakt en zaten op de bank de film How to be single te kijken.

Zondag
Zondag ochtend keek ik de aflevering van Pretty little liars. S' middags sprak ik gezellig met een vriend af, even bijkletsen!'

En s' avonds gingen we lekker BBQ'en met het gezin. De laatste keer voordat we op vakantie gaan en waarschijnlijk ook de laatste keer dit jaar.

Hoe was jullie week?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

11 reacties

 1. Wat leuk dat je dansles geeft! Ik heb vroeger altijd showballet gedaan, vond ik zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat voor een soort dansles geef je? :) Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie een bodywarmer van Cosmo, mijn zusje volgt die opleiding ook haha! Hopelijk haal je de volgende keer je sportexamen wel, komt vast goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Should I start watching pretty little liars? I love mars bars!
  Aleeha xXx
  http://www.halesaaw.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat naar van je ogen! Gelukkig had je er snel geen last meer van, lijkt mij ook best een eng gevoel. Lekker dat jullie hebben gebarbecued!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook wel eens perongelijk met mijn lenzen in geslapen maar gelukkig had ik er toen niet zo'n last van! Pretty little liars was zo spannend haha ik ben benieuwd naar de aflevering van vandaag! Jason komt terug las is :D:D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke foto's! en veel plezier op het oude vertrouwde vakantieadres :)

  BeantwoordenVerwijderen