My week in pictures | #23

by - 07:00


Afgelopen week heb ik lekker rustig aan gedaan, ben ik gezellig met mijn zusje naar de film geweest, heb ik gewerkt en vierde we de verjaardag van papa. Ik heb niet heel veel foto's gemaakt omdat ik nog heel erg moet wennen aan het 'nieuwe' opslaan van Snapchats.


Maandag
Gisteren postte ik al een artikel over mijn nieuwe lay-out. Maar daarvoor heb ik maandag samen met mijn vader hard gewerkt aan de HTML codes. Ik snapte er namelijk helemaal niks van haha!

Maandag avond had ik weer lekker gekookt, ik maakte spaghetti carbonara.

S' avonds ging ik samen met mijn zusje naar de film, dat had ik nog tegoed van haar. We zijn naar The Purge; Election year geweest, echt een leuke film!

Dinsdag
Dinsdag ging ik gezellig met mijn moeder en zusje de stad in. Ik kocht wat make-up en tijdschriften voor op vakantie en bij de Hunkemöller kon ik de 5 slips voor €23,- (?) actie niet overslaan. Daarna zijn we naar de Yoghurt barn geweest, ik nam een 'Merry berry'

Ook kreeg ik mijn pakketje van makeupactie binnen, er komt nog een review van wat er in zit (waarschijnlijk pas als ik terug ben van vakantie eind augustus).
De foto wilde niet draaien, hierbij een foto op z'n kop voor jullie :)

Woensdag
Ik heb woensdag helaas niet zoveel foto's gemaakt. Ik heb lekker uitgeslapen en alvast heel veel artikelen in gepland voor de vakantie. S' middags ging ik langs mijn opa en oma en ik droeg toen deze outfit.

Donderdag
Ik mocht om 07:30 beginnen met werken en helaas moest ik met de bus :(

En omdat het achter de receptie zo bloed heet was had ik mijn dopper mee met een karvan cevitam go ranja, heerlijk!

Vrijdag
S' ochtends keek ik de aflevering van pretty little liars van vorige week, ik had hem half gezien want was in slaap gevallen (ooops..)

Eind van de middag moest ik werken, ik werd ingezet als kersenverkoopster bij het ziekenhuis in Uden. Het was heel leuk om te doen!

Zaterdag
Ik heb woensdag mijn herexamen van mijn sportexamen, dit is onderdeel van mijn leisure & hospitality executive opleiding. Dit examen word uitgevoerd op een vakantiepark omdat wij hier onze eerste 2 leerjaren stage lopen. Ik was helaas gezakt omdat mijn examinator te laat kwam en mij niet vertelde dat ik langer door mocht gaan met het examen.. Balen! Maar zaterdag reed ik naar een vakantiepark ik Kaatsheuvel om mijn examen voor te bereiden, posters ophangen, sport spullen zoeken, etc.

S' middags vierde papa zijn verjaardag want hij is donderdag 51 geworden <3

Geen commentaar.

Zondag
Ik had een lekker me time dagje, ik ging in bad met een lekker maskertje op.

En soms moet je jezelf tussendoor even lekker verwennen toch?

Hoe was jullie week?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

11 reacties

 1. oeh die laatste food reep heb ik vorige week ook opgesmuld heerlijk! en pretty little liars is zo spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa klopt! Ik had niet verwacht dat ze zo'n spannend seizoen konden maken na de bekendmaking van A.

   Verwijderen
 2. Dat ziet er uit als een leuke week ( op het vroeg wakker worden na)! Leuk artikel Lieke!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah wat klinkt dit leuk allemaal! Gefeliciteerd met je vader, prachtige foto, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pretty little liars moet ik ook weer even bij-kijken. En je brengt mij op een idee, ik ga ook een maskertje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Benieuwd naar wat er in je pakketje zat!
  Heerlijk, nu heb ik ook zin in pasta haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's, ben benieuwd naar je review!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er uit als een hele leuke week! Al dat eten ook ziet er goed uit. Een maskertje moet ik zelf ook zeker weer eens doen, zo lang geleden als ik zo die foto van jou zie haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje wat moet jij vroeg beginnen op te werk! En dan ook nog zo vroeg opstaan, bleh haha

  BeantwoordenVerwijderen