Hotspot | Yoghurt barn Den Bosch

by - 07:00


Den bosch is een leuke stad om te winkelen en gezellig op een terrasje te zitten. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te ontdekken in eigen stad. Zo liep ik een tijdje geleden langs de yoghurt barn en natuurlijk moest dat op mijn 'hier moet ik heen' lijstje.

Als je de Orthenstraat vanuit de Markt in loopt, loop je eigenlijk richting het 'verlaten' deel van de stad. Er zitten kapsalons en Indonesische winkeltjes maar verder komen er weinig mensen. Toch zit daar een leuk pandje waar de parasols buiten staan en het er van binnen heel gezellig uit ziet, nou dat is de Yoghurt barn

Het zit in een super leuk pandje aan de Orthenstraat in Den bosch. Van buiten lijkt het klein maar binnen lijkt het wel enorm. Van binnen ziet het stijvol maar knus uit. Je kunt binnen zitten op bankjes, lounge stoelen of aan een tafeltje. Buiten kun je aan picknicktafels zitten of gewoon aan een klein tafeltje. Het ziet er erg leuk aangekleed uit!

Je komt als eerst bij een 'balie' waar je je yoghurt kunt samen stellen. Als eerst kies je een topping, deze doen ze onder de yoghurt. Dan kies je een soort yoghurt (magere, boeren, frozen, soja etc.). Dan kun je hem zo lekker maken als je wilt met verschillende toppings en sausjes.

Je kunt er ook lekkere smoothies en ice tea's drinken of gezellig een high tea houden. Alles ziet er lekker uit en het is ook nog eens gezonder dan een ijsje!

Ik kan er niet veel meer over vertellen dan dat ik dit echt een leuke yoghurt bar vind. Je kunt er gezellig zitten (binnen en buiten), de yoghurts zijn lekker, je word vriendelijk geholpen en het is tegen een betaalbaar prijsje. Ik raad jullie zeker aan om een keer langs de Yoghurt barn te gaan als je er in de buurt bent!

Ben jij al wel eens bij de Yoghurt barn geweest?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

8 reacties

 1. De Yoghurt Barn is zo lekker! Gelukkig zit deze niet in mijn stad en is het echt een klein feestje wanneer ik daar kom. Het is allemaal zoo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er één keer geweest en vond het echt heerlijk! Zou er graag 1 in enschede willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik deze foto's zie krijg ik de neiging de trein te pakken en naar Den Bosch af te reizen! Dat ziet er super lekker uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk om nieuwe hotspots te leren kennen!
  http://dekookfabriek.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Yoghurt Barn hierzo vind ik echt super! Echt een leuke tent :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er super lekker uit! Ik moet maar eens op zoek gaan waar er bij ons eentje in de buurt zit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb er al over gehoord via Anna Nooshin, jammer dat we dit niet hebben in Vlaanderen want lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen