Fashion | Wooden gold sunglasses

by - 07:00


Twee weken geleden zette ik een post online van mijn 'Dee Dee' clear mirrored zonnebril. Eentje die echt perfect was na mijn lange zoektocht. En alsof het lot het mij eindelijk gegund  had (kuch kuch) vond ik nog een zonnebril waar ik al een hele tijd naar op zoek was. Vandaag laat ik jullie mijn Wooden gold zonnebril zien.

Een zonnebril van hout, dit is een hele tijd een trend geweest. Ik ben daar heel lang naar opzoek geweest maar geen een past mijn gezicht of ik vond de prijs het niet waard. Ik vond deze zonnebril in een schattig kraampje op de boulevard in Scheveningen.

Er waren meerdere modellen van houten zonnebrillen, maar deze sprak mij het meeste aan. Dit model zonnebril zag ik al eens bij de H&M maar helaas was deze te groot voor mijn hoofd. De bril heeft gouden details wat ik mooi vind matchen bij het hout.

De zonnebril was maar €10,- dus voor de prijs kon ik hem zeker niet laten liggen. Nu heb ik een zilveren en gouden zonnebril dus ik heb een zonnebril bij al mijn vakantie outfits!

Wat vinden jullie van een houten zonnebril?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

4 reacties

 1. Wat een gave zonnebril! Voor dat ene tientje kan je hem inderdaad niet laten liggen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goede prijs voor zo'n gave zonnebril! Hij is echt heel cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wist niet dat er ook zonnebrillen van hout bestaan, hihi. Hij is wel super leuk zeg!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen