Fashion | Trollbeads hoop geloof & liefde bedel

by - 07:00


Mijn oma overleed vorig jaar kerstavond, de eerste persoon in mijn directe omgeving die overleed. Dit was natuurlijk geen makkelijke tijd. Mijn oma droeg twee mooie bedelarmband van het merk Trollbeads, en mijn zusje en ik waren de gelukkige die deze mochten erven.

Ondertussen hebben we er al een aantal bedeltjes aan toe mogen voegen. Laatst mochten wij van mijn ouders weer een bedeltje uit gaan zoeken. Voordat we naar de winkel gingen heb ik op internet en in boekjes gezocht naar een mooi bedeltje. Het leuke aan de Trollbeads bedeltjes is dat ze allemaal een betekenis hebben. Ik had heel veel mooie gezien maar uiteindelijk in de winkel ging ik voor een totaal ander bedeltje, het hoop geloof en liefde bedeltje.


"Het kruis, het anker en het hart, de traditionele Scandinavische symbolen voor geloof, hoop en liefde. Moge deze kraal geluk brengen."

De betekenis van deze bedel vind ik heel mooi. Ik heb een tijdje niet lekker in mijn vel gezeten door verschillende redenen. Deze bedel is een 'afsluiting' en laat mij positief terug kijken op die tijd. Het kruisje, de anker en het hartje zitten in een rondje aan elkaar 'gesmolten'. Omdat hij draait om de armband heb je elke keer een ander tekentje boven zitten.

De Trollbeads bedels zijn niet de goedkoopste maar zo af en toe koop ik een nieuw bedeltje voor aan mijn armband. Ik ben heel blij dat ik deze heb mogen erven en dat ik er nu weer een mooi bedeltje aan toe heb mogen voegen.

Wat vinden jullie van zo'n armband?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

5 reacties

 1. Heel erg mooi! Ook een mooie betekenis!<3
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Vooral ook om de betekenis <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De betekenis is natuurlijk al prachtig. Heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig, het is mooi om dingen dicht bij je te dragen die een emotionele waarde hebben. Volgens mij put je daar altijd kracht uit. Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het prachtig, vooral omdat er zo'n mooie betekenis achter zit. Dat maakt een sieraad toch pas echt persoonlijk en bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen