Outfit lookbook | Little red skirt

by - 07:00


Eindelijk de post waar ik zo lang heb gewacht om te kunnen publiceren, een outfit post! Na een paar mislukte pogingen ben ik laatst eindelijk samen met Quinty outfit foto's gaan maken. Zonder foto's geen post. Maar vandaag heb ik een van mijn nieuwste favoriete outfits, my little red skirt.
Outfit
Top - Boohoo
Skirt - Boohoo
Shoes - Nike Huarachi

Jewelry
Necklace - New Look
Bracelet - Bijou Brigitte

Makeup
Lipstick - Mac Lady danger

Wat vinden jullie van deze outfit?
Liefs, Lieke ✿

Fotograaf: Quinty Schoot
Locatie: Engelermeer

You May Also Like

10 reacties

 1. Wat een leuk rokje, heel zomers! <3 Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi rokje, staat je heel leuk! Tof dat je lipstick er bij past!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! Mooi ook dat je rokje en lipstick goed bij elkaar passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke outfit! Ik heb het rokje in het zwart, maar rood is zeker ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke outfit! Ik heb het rokje in het zwart, maar rood is zeker ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit foto's! Ik heb ook een aantal mislukte pogingen gehad wat betreft outfit foto's maken haha, het is gewoon erg lastig om iemand te vinden laat staan om goede foto's te maken. Maar ik vind ze erg mooi gelukt en je rokje is echt een musthave <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah zo leuk! Vind dat rokje je mooi staan en de kleur combineert ook goed met je top en accesoires :D

  BeantwoordenVerwijderen