Fashion | De choker

by - 07:00

Bron: Instagram @liekesluiter

Het is een van de nieuwste trends in de fashion wereld: de choker. De vervanger van de statement kettingen is een strak 'bandje' dat we kennen uit de 90's. Je hebt hem in verschillende soorten, maten, kleuren en zelfs met bedeltjes eraan. Vandaag vertel ik jullie mijn mening over de choker.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik de choker op het eerste gezicht helemaal niks vond. Ik kwam foto's tegen van een fashionweek en bijna alle modellen hadden er een om. Mijn eerste gedachte was: "niet weer die gekke halsband van vroeger he..".

Ik ga totaal niet met de trends mee, ik draag wat ik leuk of mooi vind. En dat dat dan toevallig een trend is i don't care, ik draag het want ik vind het mooi! Maar na maten er meerdere soorten chokers kwamen werd ik er toch wel in geïnteresseerd.

Ik kocht een simpele choker bij de Action en eigenlijk toen vond ik dit statement van vroeger wel weer leuk om te dragen. Ik kwam op verschillende sites en zo ook op www.twicejewellery.com. Ze heeft leuke chokers en in verschillende soorten en maten. Ik heb er alleen nog steeds niks kunnen bestellen, maar ik kijk met liefde tussen haar mooie chokers.

Mijn mening over de choker is enorm veranderd. Ik combineer hem bij een turtle neck top, mijn off-shoulder tops of gewoon bij een top met dunne bandjes. En bij deze outfits vind ik hem ook het leukste staan.

Wat vinden jullie van de choker?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

3 reacties

  1. Ik begin chokers ook steeds leuker te vinden. Kan een outfit soms echt afmaken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeugdsentiment! Ik heb ze gehad in mijn tienertijd. Nu zou ik er niet meer mee lopen, maar begint mijn oudste van bijna 12 erover. Grappig dat het zich herhaalt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sommige met een hangertje vind ik wel heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen