DIY | Daily reminder chalkboard

by - 07:00

 

Bij de Action zag ik roze chalkboard paint liggen, en een hebbert zoals ik moest die meenemen. Op het internet veel gezocht naar leuke DIY's waarbij ik het kon gebruiken maar nergens echt iets leuks. Uiteindelijk kwam ik op dit idee toen ik mijn memobord weg deed. Een daily reminder board.


Het hangt leuk boven je bed, ik de woonkamer of in de gang. Ergens waar je het veel ziet hangen en je de quote ook daadwerkelijk elke dag kan lezen.

Wat heb je nodig?
 MFP houtplaat 6mm 60x40 (of andere afmeting naar keuze)
 chalkboard paint
 verfroller
 krijtjes
❤ boormachine

Wat moet je doen?
Het is een hele simpele DIY maar toch wil ik hem met jullie delen. Bij de Praxis kocht ik de houtplaat, ik liet hem daar ook meteen op maat zagen.

Leg een laag van oude lakens of kranten neer zodat je nergens verf knoeit. Gebruik een verfroller voor een mooiere dekking van de plaat. Er moeten een aantal lagen overheen maar schat dit zelf in. Zelf heb ik een schroef die in mijn muur zat afgemeten en een even groot gat geboord. Er zijn andere manieren om hem op te hangen maar zelf moet je even passen en meten waar je hem zelf wilt hebben.

Het is zoals ik al zei een simpele DIY maar hij is wel leuk en zeker als je er elke dag weer om lacht als je je quote leest.

Liefs, Lieke 


You May Also Like

2 reacties

  1. Heel leuk! Super handig, ik ben echt iemand die alles moet opschrijven, haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe gaaf! Dit ga ik met mijn dochters maken!! Leuk idee!

    BeantwoordenVerwijderen