Review | Pulse backup battery

by - 07:00


Laatst liep ik weer eens door de Action, mijn oog viel gelijk op deze leuke powerbank. Een powerbank is gewoon al super handig om te hebben als je een dagje weg bent of een weekendje op een festival zit. En ook al heb ik al een powerbank ik nam deze toch mee.

Ik kocht deze powerbank of zoals Pulse het noemt 'backup battery', alleen maar om het schattige printje. Er lagen zoveel verschillende printjes maar deze roze met witte sprak mij toch het meeste aan. Ook is hij niet te groot en kun je hem makkelijk meenemen in je tas.

Hij was al een beetje opgeladen toen ik hem uit de verpakking haalde, maar ik heb hem toch even aan de stroom gelegd. Wanneer hij zelf oplaad knippert er een rood lichtje, als hij opgeladen is stopt het knipperen en blijft er een rood lampje branden. Als je je telefoon oplaad met de powerbank dan brand er een blauw lichtje, dit lichtje gaat uit als de powerbank leeg is. Ik kan mijn telefoon hier twee keer helemaal mee opladen, wat ik echt veel vind!

Ik had alleen helaas verkeerd gekeken en had er een verkeerd kabeltje bij zitten waardoor ik hem dus moet opladen met een ander kabeltje als dat ik mijn telefoon op moet laden. Maar zo'n groot probleem vind ik het ook weer niet.

Ik ben erg tevreden over de Pulse backup battery van de Action. Hij werkt goed en is leuk en dat maar voor een prijs van €3,95.

Hebben jullie al een powerbank?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

5 reacties

 1. Z'n powerback lijkt mij heel handig! Ook een leuke patroontje heeft deze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat leuk om te lezen. Ik heb hem al een paar keer in mijn handen gehad, maar iedere keer dacht ik: Dat zal wel niet werken zo'n goedkoop ding. Blij om te lezen dat hij prima werkt! Ik ga hem nu toch ook maar kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat leuk om te lezen. Ik heb hem al een paar keer in mijn handen gehad, maar iedere keer dacht ik: Dat zal wel niet werken zo'n goedkoop ding. Blij om te lezen dat hij prima werkt! Ik ga hem nu toch ook maar kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan iemand mij helpen? Ik heb zo'n zelfde powerbank aleen laadt hij andere apparaten niet op!! Er komt geen lampje, en ik had hem eens de hele nacht laten opladen!

   Groetjes Silke

   Verwijderen