My week in pictures | #22

by - 07:00


Ik heb deze week mijn vakantie goed ingeluid door gezellige dingen te doen. Zo heb ik met vriendinnen leuke dingen gedaan, een personeelsborrel gehad en een leuk dagje weg geweest met het gezin. Kijken jullie mee naar mijn week?

Maandag
Na het leuke feestje van afgelopen zondag had ik maandag een rust en poets dagje. Heerlijk om een dagje op te ruimen. Toen ik klaar was wilde ik rustig op de bank gaan zitten met mijn telefoon, hij viel uit en toen ik hem aanzette kreeg ik deze strepen in mijn beeld en ik kon er niks meer mee.

Wat baalde ik er van dat hij kapot was. Ik had hem al eens eerder laten maken bij Smartphonepoint in Vught dus toen mijn vader thuis kwam zijn we er naartoe gereden. Mijn telefoon werd meteen gemaakt en ook nog eens gratis! Ja gratis ja haha, ik had nog garantie omdat mijn telefoon een halfjaar eerder al gemaakt was. Echt een super service daar.

Dinsdag
Dinsdag kwam mijn lieve vriendinnetje Anne langs. We hebben lekker een middagje in de tuin gezeten op de loungebank met een glas Sangria. Heerlijk dus!

Met warm weer aardappels groenten vlees eten vind ik echt verschrikkelijk, ik vind het sowieso al niet erg lekker. Samen met mama maakte we deze huzarensalade met allemaal lekkere dingen erbij.

Woensdag
Woensdag ging ik even met mama naar de Action. Ik zag dit spel liggen en ik moest het meenemen voor de vakantie!

S' middags ben ik samen met Quinty lekker gaan picknicken bij de Maas. Het was nog steeds heel lekker weer en we hebben een gezellige middag gehad.

En daar hoort natuurlijk een selfie bij :D

Donderdag
Mijn stage zit erop maar ik blijf er werken als receptioniste en outdoor begeleider. Donderdag heb ik officieel mijn contract ondertekend!

Dus mijn eerste 'werk'dag begon donderdag al gelijk, het was zo warm achter de receptie. 

S' avonds toen ik thuis kwam heb ik nog even gezellig met papa en mama in de tuin gezeten. En natuurlijk met een rosé biertje.

Vrijdag
Vrijdag was het weer heerlijk weer, voordat ik naar de personeelsborrel ging heb ik in de tuin een filmpje zitten kijken. (heb helaas geen foto's gemaakt op de borrel)

Mijn avondeten was een gebakken ei op brood met daaronder ham en kaas, heerlijk <3

Oh en die dag bestelde ik ook nog kaarten voor Supremacy, een mooi festival erbij!

Zaterdag
Zaterdag zijn we met het gezin een dagje naar Scheveningen gegaan. We hebben lekker geluncht bij Peukie beachclub.

Daarna hebben we op het strand gelegen en ben ik even met mijn voeten de zee in geweest. Het water was alleen best wel koud haha.

En als afsluiting hebben we een cocktail gedronken bij beachclub Zeezicht.

Zondag
Een lekker lui dagje, ik heb mijn make-up uitgezocht, een lijstje gemaakt voor de vakantie, foto's voor mijn blog gemaakt en aan het eind van de middag heb ik de Sims 3 gespeeld.

Hoe was jullie week?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

9 reacties

 1. Heerlijk weekje zo te zien :) Supremacy is een leuk feestje heb ik gehoord! Ik wil ook naar het strand hihi, beetje jaloers hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben vorig jaar ook al naar Supremacy geweest, echt een mooi feestje!

   Verwijderen
 2. Wat een lekker weekje! Fijn dat je telefoon zo snel gemaakt kon worden, en simsen is zo leuk haha! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lekker dat je ook vakantie hebt! Ik ben mijn vakantie ook goed begonnen! Fijn dat je naar het strand bent geweest, daar heb ik ook zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vervelend van je telefoon maar wel goed dat je nog garantie had! En zo te zien ben je enorm aan het genieten van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb jij genoten van het weer zeg! Heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik krijg gelijk zin om zelf ook te gaan picknicken. Ziet er zo gezellig uit op de foto :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat je telefoon gratis gemaakt werd! En een cocktail bij het strand is nooit verkeerd ;-) www.hillybillybeauty.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's :) Gefeliciteerd met je contract!!

  BeantwoordenVerwijderen