Hotspot | Peukie beachclub Scheveningen

by - 07:00


Vorige week ben ik met mijn ouders en zusje een gezellig dagje weg geweest naar Scheveningen. Het staat aan de boulevard helemaal vol met leuke en gezellige beachclubs waar je heerlijk wat kunt gaan drinken. Peukie beachclub is er daar een van en vandaag ga ik jullie daar wat meer over vertellen.

Als je over de boulevard loopt en naar de strand tentjes kijkt springt Peukie beachclub er echt tussenuit. Je heb er verschillende zit hoekjes, er loopt veel personeel rond en er hangt een gezellig sfeertje. Je kon gaan zitten op loungebanken, aan een tafeltje of net zoals wij in van die 'luie' stoelen. We zaten heerlijk, mijn moeder en zusje zaten in de schaduw en mijn vader en ik zaten in de zon. Voor iedereen wat wils dus!

We konden op ons gemak plaatsnemen en even de kaart bekijken, het personeel stond niet aan te dringen om een bestelling op te nemen. Ook duurde het niet lang voordat we onze bestelling kregen. We werden 'gezien' door het personeel maar ze waren niet opdringend.
Bron: Instagram @liekesluiter

Lunch is een van de lekkerste dingen die er is. Ik kan echt genieten van een lekker broodje of een goed belegde sandwich. Bij Peukie stond de kaart gevuld met lekkere broodjes, tosti's, uitsmijters en salades. Ook weer voor iedereen wat wils, en wat was het lekker! Het waren goed belegde broodjes en je zat ook echt vol.

De drankjes werden geschonken in martini glazen wat ik al heel erg leuk vond. Op de kaart stonden ook smoothies en ik koos de mango aardbei smoothie, deze werd geschonken in een mason jar ook al zo leuk! Op de kaart stond dat de smoothies zijn gevuld met 75% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit. Hij was lekker, koel en gezond! Mijn broodje was €9,50 en de smoothie €5,50. Je hebt zo een gezellig en rustig middagje in een beachclub met een gezellige sfeer voor een redelijke prijs.

Dus als je een leuk dagje weg gaat raad ik Peukie beachclub aan om even lekker te gaan zitten. Vriendelijk personeel, je word gezien en het eten en de smoothies zijn heerlijk.

Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

12 reacties

 1. Ziet er goed uit! Vooral dat broodje yumm! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt erg goed alleen de naam zou mij niet zo aantrekken haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt als een leuke plek! Bij de naam had ik alleen hele andere associaties haha. Wat ziet je layout er trouwens leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha wat leuk dat het je opvalt, ben nog bezig om de laatste puntjes op de i te zetten :)

   Verwijderen
 4. Klinkt heel leuk. Je broodje ziet er ook erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik ben nog nooit in Scheveningen geweest maar handig om alvast een paar plekjes te weten.
  www.melikeseckin.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt echt heerlijk zeg! Scheveningen is echt de perfecte plek om bij te komen en te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt en zeker met het weer van die dag! Niet te warm maar ook zeker niet koud.

   Verwijderen
 7. Klinkt goed! Zelf kom ik niet vaak in Scheveningen (ook al woon ik in Den Haag) omdat veel restaurants niet zo heel tof zijn, maar dit ziet er te gek uit! Alles uit Martini glazen? Here I come ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh ik krijg gelijk trek als ik dat broodje zie!! Hmmmmm!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben er nog nooit geweest, maar het broodje ziet er wel goed uit! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mee eens! Ergens genieten van een heerlijke lunch is ook iets wat ik super graag doe. Lijkt me een leuke beachclub!

  BeantwoordenVerwijderen