Festival | Free festival

by - 08:11


Ik keek er na Intents festival alweer naar uit om weer naar een festival gegaan. Zaterdag 2 juli ging ik samen met mijn vriendinnetje Anne naar Free festival in Almere. We hebben een super leuke dag gehad en vandaag vertel ik jullie over dit festival!

We besloten om met de auto op pad te gaan, met de trein was het langer reizen en duurder. Toen we aan kwamen rijden zagen we het festival terrein al, het lag echt recht naast de snelweg. En wat ik echt een pluspuntje vond is dat de parkeerplekken tegenover het terrein waren, 2 min lopen en je stond al bij de ingang!

Toen ik het terrein op kwam lopen keek ik echt mijn ogen uit, het was zo'n mooi terrein. Van de schattige food trucks tot aan de loungebanken gemaakt van palettes en van de mooie stages tot aan de gezellige sfeer. Er liep een heel 'ander' soort type mensen rond als bij een festival bij mij in de buurt, maar dit was juist leuk om een keer mee te maken!

Er waren 3 stages; de hardcore, hardstyle en freestyle stage. Wij houden niet zo van hardcore en hebben dus heel de dag bij de hardstyle of freestyle stage gestaan en dj's gezien zoals; Ruthless, Audiofreq, Mash up Jack, Korsakoff, Chain reaction & Artifact, E-force, Darkraver & Vince, Mental Theo, Sub Sonix, Radical redemption & Act of rage.

Ik vond dit een heel tof en leuk festival, het was niet heel groot en dat hield het juist gezellig. Er draaide vette artiesten, het was leuk aangekleed, je kon er van alles eten en het was gewoon heel leuk. Het festival was zaterdag 2 juli in Almere en voor dit festival heb ik €15,- betaald voor een kaartje, €10,- voor een parkeerticket en heb ik €50,- uitgegeven aan muntjes.

Hoe lijkt jullie dit festival?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

3 reacties

  1. Wat gaaf zeg! En goed weer gehad zie ik, dat is mooi meegenomen! Kus ♡ Leanna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen