Fashion | 'Dee Dee' clear mirrored sunglasses

by - 07:00


Mijn Polaroid piloten zonnebril had het na 3 jaar echt begeven, mijn festival zonnebril is te vies om zo te dragen en mijn Ice Watch zonnebril zit gewoon niet fijn meer. Tijd voor een nieuwe dus! Veel sites en winkels afgezocht en eindelijk vond ik de perfecte zonnebril waar ik naar opzoek was.

Via Facebook kwam ik op de pagina van Life of Yvonne, ze heeft een hele leuke minishop met leuke sieraden. Ook zag ik daar deze clear mirrored 'Dee Dee' zonnebril. Het was liefde op het eerste gezicht, zonder enige twijfel zat mijn vinger op de bestel knop en nog geen 5 min later was er €19.95 van mijn rekening afgeschreven.

Ik heb een smal gezicht waardoor ik lastig zonnebrillen kan kopen. Ze zijn te lang aan de achterkant, ze zijn te breed of de bril is gewoon veel te lomp voor mijn gezicht. Deze is perfect! Hij sluit goed aan en is niet te groot. Ook vind ik het spiegeleffect in de glazen echt leuk.
Niet de mooiste foto maar toch wel eentje van mij met mijn zonnebril
bron: (@liekesluiter)
Ik ben gewoon helemaal weg van deze zonnebril en ik draag hem al bij het minste straaltje zon. Je kunt hem bestellen via de minishop van Life of Yvonne voor €19,95.

Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

7 reacties