DIY | Stekkerdoos maken

by - 07:00


Nieuwe en handige DIY's 'uitvinden' vind ik altijd geweldig om te doen. Vandaag heb ik weer een leuke DIY voor jullie! Deze maakte ik al eerder op mijn oude blog maar het leek mij leuk om hem opnieuw te knutselen en weer met jullie te delen. Vandaag laat ik jullie zien hoe je een leuk stekkerdoos maakt voor om je verlengkabel.

Wat heb je nodig?

♡ verlengkabel
♡ smalle schoenendoos
♡ inpakpapier/behang
♡ lijm/lijmpistool
♡ stanley mesje
♡ versiering


Wat moet je doen?
Als eerst ga je de afmetingen doen van de stroompunten van de verlengkabel, deze meet en teken je ook af op de doos. Ik heb er voor gekozen om een groot vak de pakken omdat ze bij mij erg dik op elkaar zaten.

Als je dit heb gedaan kun je de plekken er uit snijden met het stanley mesje. Dit geeft een mooier resultaat dan dat je het knipt met een schaar. Daarna ga je de doos beplakken met het inpakpapier of het behang, zelf heb ik behang gebruikt. Plak dit om de hele doos heen en vouw dan de overige stukken over de randjes zodat het mooi afgewerkt word. Dit doe je ook bij de stukken die je hebt uitgesneden.

Als heel de doos geplakt is kun je hem versieren met wat je wil. Ik heb er zelf parels opgeplakt maar je kunt ook met andere steentjes en kralen of washi tape aan de gang gaan. Als je klaar bent kun je de verlengkabel in de doos doen, hem aansluiten en je telefoon opladen!

Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

5 reacties