Blog | Welkom op het vernieuwde Lifestylelieke.nl

by - 07:00


Het was een aantal van jullie al wel opgevallen, Lifestylelieke.nl ziet er anders uit. Na een halfjaar was ik opzoek naar iets nieuws, ik zag op meerdere blogs al voorbij komen dat ze een nieuwe lay-out hadden en bedacht me dat dat misschien wel kon helpen.


Ik was enorm uitgekeken op de oude lay-out en de sjablonen van Blogger. Dus ik heb het internet afgezocht naar een lay-out die mij aansprak. Maar dat was nog niet alles! Ik moest ook nog eens flink aan de slag met HTML codes waar ik echt 0 verstand van heb. Maar gelukkig heb ik een vader die daar heel veel verstand van heeft dus samen hebben we er iets moois van gemaakt.

Ik ben super blij met mijn nieuwe lay-out, ik wilde het kleine beetje roze er in houden want dat is toch een beetje 'Lieke'. Verder vind ik de slider heel gaaf en de andere kleine effecten en details die mijn blog nu heeft. Ik besloot wel om mijn header te houden omdat ik deze nog niet zo lang heb.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe lay-out?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

3 reacties