Beauty | Perfect palette tag

by - 12:18


Ik heb door de jaren heen wat make-up palettes verzamelt waar ik echt blij mee ben en sommige die ik eigenlijk nooit gebruik. De perfect palette tag ken ik al wat langer alleen ik had nooit genoeg palettes om deze tag te doen, maar nu is het zo ver!


♡ De beste verpakking
 
Het meest recente palette wat ik kocht maar ik vind dit toch het palette met de mooiste verpakking. Roze vind ik al een mooie kleur maar dit palette straalt echt iets uit. Dit is het Vintage rose palette van Essence

♡ De beste pigmentatie


Een van de eerste echte paletten die ik kocht was het Sleek Oh so special palette. Ik had al heel lang een oogje op dit palette en kocht hem uiteindelijk 2 jaar geleden op mijn vakantie in Mallorca. Ik heb meerdere paletten die goed gepigmenteerd zijn maar deze vind ik in combinatie met zijn prijs erg goed.

♡ Het meest veelzijdig
 

Het meest veelzijdig is mijn MUA Undressed palette. Je kunt hier zoveel verschillende en mooie looks mee maken. Dit palette neem ik ook vaak mee als ik ergens anders slaap!

♡ Het handigst om mee te nemen op vakantie


Het Chocolate nudes palette van Catrice is een palette dat ik ook graag mee neem op vakantie of als ik een nachtje weg ben. Je kunt er prachtige nude looks mee maken en voor op vakantie vind ik dat soms ook erg mooi.

♡ Grootste miskoop


Voor nu is dit mijn grootste miskoop.. het Gosh purple dream trio oogschaduw palette. Ik heb dit vroeger veel gebruikt maar nu merk ik dat dit totaal niet mijn kleur is en er eigenlijk niks mee kan. Maar toch wil ik hem niet weg doen!

♡ De leukste namen voor kleuren


Misschien wel het mooiste palette wat ik in mijn bezit heb, het W7 in the nude palette. Het heeft zulke mooie kleuren en zo goed gepigmenteerd en dan ook nog eens super leuke namen! Van links naar rechts; Latte, Angel, Venice, Marilyn, Copper pot, Sun Kissed, Alice, Bad manners, Coffee cup, Mud slide, Tokyo, Fashionista.

♡ Minst gebruikt


Mijn minst gebruikte oogschadus palette is het Eveline cosmetics smokey eyes quattro eyepalette. Ik maak weinig tot nooit een smokey eyes ooglook al vind ik deze wel echt heel mooi. Maar voor een gewoon avondje uit vind ik dat iets 'te'.

♡ Meest gebruikt


Mijn meest gebruikte palette is het Catrice Absolute nude palette, ik heb deze al zo lang maar er komt maar geen eind aan haha!

♡ Meest geliefd


Het is niet het alles beste palette wat ik heb maar het Catrice treasure trove palette is echt een van mijn meest geliefde palettes. Al is de pigmentatie niet super vind ik de verpakking heel mooi en kan er toch subtiele nude looks mee maken.

♡ Budget topper


Dit is ook al een heel oud palette en ik heb hier vroeger ook veel plezier van gehad. Gosh was een van mijn favoriete merken en dit smokey nude trio palette was en ben ik ook nog erg blij mee. Hij was niet duur en je kunt er prachtige looks mee maken.

Wat is jullie favoriete palette?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

0 reacties