Battle of the blogs | Uitslag #3

by - 15:53


Battle of the blogs is een vriendschappelijke battle tussen bloggers. Elke eerste zondag van de maand onthullen wij het thema, de week erop laten we in een post zien wat het uiteindelijke resultaat is geworden. Jullie als lezers mogen dan stemmen. Vandaag is het tijd voor de uitslag!

Quinty en ik zijn deze battle gestart om zo meerdere blogs te ontdekken maar ook bloggers te betrekken in de battle. Afgelopen maand melde Romy zich als kandidaat voor de juli battle. Echt super leuk dat je mee hebt gedaan!

We hebben alle drie heel hard ons best gedaan om een mooie 'fruity nailart' te maken. Maar er kan natuurlijk maar een winnaar zijn en dat is..

Jaaaa ik won de battle van deze maand, wat ik echt totaal niet had verwacht. Quinty eindigt als laatste met 5 stemmen, Romy is tweede met 8 stemmen en ik win met 15 stemmen!

Het was weer een leuke strijd maar we gaan er voor de maan augustus even tussenuit i.v.m. de vakantie. In september zijn we terug met een nieuwe battle en ik hoop dat jullie er weer net zo'n zin in hebben als wij.

Zelf graag mee doen met battle of the blogs? Leuk! Stuur dan even een mailtje naar battle-of-the-blogs@outlook.com

Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

3 reacties