Battle of the blogs | #3

by - 12:09


Het is wee juni en dat betekend dat het tijd is voor een nieuwe battle. Samen met mijn vriendinnetje en mede blogger Quinty hebben we samen iets nieuws bedacht, 'Battle of the blogs'. Elke eerste zondag van de maand onthullen wij het thema, de maand erop laten we allebei in een post zien wat het uiteindelijke resultaat is geworden. Jullie als lezers mogen dan stemmen.

Omdat ik onze vorige battle heb ik gewonnen heb ik het nieuwe thema uitgekozen. Ik ben dol op nail arts (ook al ben ik er geen held in) en het leek mij leuk om het in een lekker zomers thema te doen aangezien het zomer is haha. Daarom koos ik voor het thema: Fruity nailart

Wat heb ik er weel veel zin in en zeker nu er nog een blogger mee doet aan de strijd. Romy van
www.everythingnice.nl heeft zich aangemeld via battle-of-the-blogs@outlook.com en doet deze maand dus gezellig mee!

Goodluck girls!
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

3 reacties

  1. Wat een leuk idee! Helaas ben ik niet zo geweldig in nail arts, dus ik pas deze battle even. Goodluck :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Stuur een mailtje als je aankomende maand mee wilt doen!

      Verwijderen