My week in pictures | #15

by - 10:55


Er is weer een week voorbij gevlogen, en echt een fijne en leuke week! Zo heb ik lekker uitgerust, een paar dagen stage gelopen en ben ik naar een festival geweest. Kijken jullie mee naar mijn week?


Maandag

Heerlijk een lui dagje in bed, ik hou er van. Ik was zondag nacht ook pas om 5 uur thuis gekomen na een avondje stappen met mijn vriendinnen dus dat luie dagje had ik wel nodig!

Ook zette ik deze foto nog op mijn instagram account (@liekesluiter). Deze maakte ik met mijn beste vriendinnetje Iris op ons stapavondje.

Dinsdag
Ik heb weer een lekker dagje stage gelopen. Er is die dag ook erg veel gebeurt op stage waardoor ik nu eigenlijk fulltime achter de receptie zit. En daar ben ik super blij mee

Auw, nagel helemaal ingescheurd
 

Woensdag
Het was al een tijdje geleden dat ik mijn W7 all in the nude palette gebruikt. Tijd om hier weer eens een look mee te maken!

Omdat ik een heel weekend naar Intents festival ging maakte ik een lijstje met wat ik echt niet moest vergeten.

Donderdag
Het was op stage weer een drukke dag, maar omdat er moeite was met personeel die dag heb ik geholpen met het tanken van onze jeeps.

S' avonds had papa een lekkere sorbet voor ons gehaald, hmm!

Vrijdag
Vrijdag was de preparty van Intents festival. Om 1 uur waren we op het terrein en hebben we onze tent op gezet, van 6 tot 1 hebben we genoten van de geweldige preparty van Intents.

Zaterdag
Intents heeft elk jaar weer een super mooi thema, dit jaar was het: 'It's all in the game'

Een lekkere 'sex on the beach' cocktail drinken op het festival!

Zondag
Wat hadden we het leuk en gezellig!

Intents genieten, dat deden we zeker.

Ik heb een super leuke week gehad, en hoe was die van jullie?
Liefs, Lieke ♡

You May Also Like

7 reacties

 1. Auw jakkie gescheurde nagel.. dat moet super zeer doen.. Hopelijk is het alweer wat beter! En wat grappig hoe je je lijstje opschrijft, zo in verschillende kleuren. Doe je dat altijd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa! Ik vind het leuk om alles vrolijk en gekleurd te hebben haha

   Verwijderen
 2. Oh stiekem was ik zo jaloers op iedereen die naar Intens ging, wehhhh. Ik wilde ook, maar ik moest werken, jakkie. Nu aftellen naar Defqon1. Ga jij ook?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt echt wat gemist, volgend jaar nog een kans! Nee helaas niet.. baal ik ook ontzettend van haha

   Verwijderen
 3. Je outfit van zaterdag is echt super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Intents ziet er erg leuk uit! Je outfit van zondag vind ik er ook heel tof uitzien :) Wel balen van je ingescheurde nagel!

  BeantwoordenVerwijderen