Festivals | 10 festival tips

by - 07:00


Ja het festival seizoen is al een tijdje aangebroken en de grote festivals komen in aantocht. Zelf ga ik het hele jaar door naar festivals, het is een van mijn hobby's. En bij zo'n hobby horen natuurlijk ook een aantal tips. Vandaag heb ik een lijstje met 10 festival tips voor jullie!

♡ Ga je een weekend naar een festival? Zorg dat je voor elk weer kleding bij je hebt. Wij dames hebben er al geen moeite mee om te veel in te pakken, maar denk er ook aan dat het s' nachts af kan koelen of overdag opeens snikheet. Check van te voren even de weersvoorspelling maar neem voor de zekerheid wat extra's mee.

♡ Sokken en handdoeken kun je nooit genoeg bij je hebben op een weekend festival! Heeft het heel de week geregend kan het een bagger zooi worden. Grotendeels van de schoenen kunnen dit niet aan en dan worden je sokken nat.. vies! Het zelfde geld voor handdoeken, even jezelf droog maken na een heftige regenbui is wel zo fijn.

♡ Ga je een dag naar een festival, neem een tas mee met kleding voor het tegengestelde weer. Op alle festivals verhuren ze kluisjes en daar kun je een tas met kleding in kwijt, en eventueel poncho's :)

♡ Let goed op je drankje, zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn Supersized kingsday verslag is dit bij mij al een keer mis gegaan. Zorg dat je je hand over heel je bekertje hebt of stop je duim in je flesje!

♡ Neem zo min mogelijk spullen mee in je zakken, je raakt je spullen snel kwijt of het word uit je zakken gerold.

♡ Koop een festival dop, deze dop kun je op elk flesje doen. De flesjes water die je krijgt op festivals krijg je altijd zonder dop. Als je een festival dop hebt hoef je niet gelijk je flesje leeg te drinken en kun je hem bij de wc's altijd nog bijvullen!

♡ Neem een powerbank mee, is je telefoon leeg en je bent je vrienden/vriendinnen kwijt dan ben je nergens. Een powerbank is super handig en je kunt hem tegenwoordig overal kopen.

♡ Neem Dextro mee, op een festival betaal je hier €2,50 voor. Zelf meenemen is goedkoper en zo kun je zeker tot het einde blijven om de geweldige eindshows te zien!

♡ Drink niet teveel alcohol, met slecht weer kun je onderkoeld raken als je teveel drinkt en met warm weer krijg je erge hoofdpijn. Nu zul je wel denken het is ook nooit goed haha! Wissel het drinken van alcohol een beetje af met frisdrank of water.

♡ Vergeet geen foto's te maken! Heb je je telefoon mee of een camera het maakt niet uit, maak van alles foto's. Het zijn zulke mooie herinneringen aan een geweldige dag.

Als jullie zelf nog handige tips hebben hoor ik het graag maar met deze 10 tips moet je al een heel eind komen.

Welke festivals staan er bij jullie op de planning?
Liefs, Lieke ✿

Volg je me al?
Bloglovin'
Facebook
Instagram 

You May Also Like

5 reacties

 1. Fijne tips! Dat van die dop moet ik onthouden, want dat is wel heel handig! Meestal drink ik mijn drankje vrij snel op, zodat niemand er wat in kan gooien. Niet teveel alcohol drinken is zeker een goede tip, hoewel ik een drankje altijd wel lekker vind, wissel ik graag af met wat water of als ik moe ben met Redbull.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dopje heb ik ook altijd bij, maar dan een 1 van Spa, en 1 van Chaude Fontaine. Dan past er zeker een haha. Ik ga volgende week naar Defqon, in juli naar Dominator en dan nog naar Decibel :O ZIN AAN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zo jaloers op jou he haha! He misschien dag ik nog ergens een kaartje voor decibel kan kopen!

   Verwijderen
 3. Heyhey Girl! Defenitly verstandige tips!
  Liefs, Miss B.

  BeantwoordenVerwijderen