Hotspot | 't Pakhuyzz in Schijndel

by - 07:00


Ik ken heel veel leuke restaurantjes, schattige lunchrooms, gezellig kroegjes en de perfecte terrasjes. Vandaar dat ik vanaf vandaag begin met 'Hotspots', leuke plekjes waar je echt een keer heen moet als je er in de buurt bent. Vandaag vertel ik jullie over 't Pakhuyzz in Schijndel.

Je kent Schijndel vast wel van de film New kids. Het is een klein dorpje tussen Den Bosch en Uden, er is een gezellige winkelstraat en leuke terrasjes. Maar net buiten het centrum zit 't Pakhuyzz. Een Nederlands tapas restaurant. Je kunt er van alles eten, van sushi tot aspergesoep en van oosterse kip tot kipragout.

Wij zijn hier al vaker geweest maar nu met Vaderdag vonden we het gezellig om weer eens lekker uiteten te gaan met het gezin. Ik keek er al een week naar uit om hier lekker te gaan eten. Het is hetzelfde concept als in meerdere tapas restaurants, je hebt verschillende rondes en bij elke ronde kun je 2 gerechtjes bestellen.

Ze passen de kaart een aantal keer per jaar aan maar er stonden weer heerlijke gerechtjes op. Ik begon met voorgerechtjes zoals carpaccio salade, hier kan ik geen genoeg van krijgen. Martino rolletjes, dit waren wraps besmeerd met filet martino, augurk en sla. Als laatste had ik nog aspergesoep, wauw deze was echt geweldig!

Ik had heel veel zin in sushi en dit stond ook nog eens op de kaart, een heerlijk hoofdgerechtje. Toen nam ik de biefstuk met champignon saus, heerlijk echt heerlijk. Als echte Nederlander kon ik de kipragout met pasteitjes niet overslaan, het zag er ook zo cute uit. En om het Nederlandse er in te houden at ik ook nog kibbeling met ravigotte saus. De laatste keer dat ik hier gegeten had nam ik de gevulde champignons met gehakt, groenten en kaas. Deze smaakte ook weer heel goed.

En het is misschien heel erg maar ik heb heel de toetjes kaart op.. Ze leken me allemaal zo lekker dat ik het niet kon laten. Ze hadden chocolademousse gemaakt met oreo koekjes, monchou taart in een glaasje, nougatine taart en crème brullé. Ik zat echt bom vol na al die toetjes!

't Pakhuyzz is een gezellig klein restaurantje waar je vriendelijk bedient word en waar ze hun uiterste best doen om je gerechtjes zo snel mogelijk op tafel te hebben. Voor €29,95 p.p. kun je genieten van een onbeperkt breed tapas arrangement.

Liefs, Lieke ✿


You May Also Like

1 reacties

  1. Dit klinkt als een leuke plek om te eten! En die toetjes moeten wel heel lekker zijn als je de hele toetjeskaart hebt gegeten!

    BeantwoordenVerwijderen