Festival | Intents

by - 07:00


Het mooiste festival wat er is, Intents festival. Het weekend van 3, 4 & 5 juni was dit festival en ik keek hier al naar uit vanaf dat het vorig jaar afgelopen was. In december bestelde ik samen met 3 vriendinnen al onze kaartjes om een heel weekend met camping te staan op dit geweldige festival. Vandaag deel ik met jullie hoe het was

Vrijdag hadden we om 11 uur afgesproken bij een vriendinnetje. Met een vol geladen auto zijn we om 12 uur richting Oisterwijk gegaan. Het is maar een kwartiertje vanaf Den Bosch dus we waren er zo. Toen moesten we met al onze bagage (lees: koffers voor 3 weken weg) door het weiland naar de ingang van de camping. Daar werden al onze zo mooi ingepakte spullen nog goed doorzocht voordat we de camping op mochten.

Eenmaal op de camping hebben we gelijk onze tent opgezet, de luchtbedden opgepompt en een rondje gelopen om te kijken hoe en waar alles is. Om 3 uur stond alles en waren we er al helemaal klaar voor, we hebben gezellig nog even een biertje/wijntje gedronken en zijn toen naar het podiumpje gegaan dat op de camping stond want Digital punk draaide daar.

Om 6 uur ging het festival terrein open. De vrijdag avond waren er 3 podia's open omdat het een pre party was voor alleen de camping gasten. Zo had je de Indoor mainstage, Outrageous stage en de Slam dunk stage. Wij hebben die avond alleen maar bij de Indoor mainstage gestaan. De dj's die we die avond gezien hebben waren NSCLT, Da Tweekaz, D-block & S-te-Fan, Ran-D, en Requim.

Zaterdag ochtend waren we al erg vroeg wakker helaas, het was heel mistig en we waren bang dat het slecht weer werd. We hebben gedoucht en een ontbijtje gehaald en zijn daarna in de bioscoop op de camping gaan liggen. Om 11 uur zijn we ons klaar gaan maken en gelukkig trok de mist weg en werd het echt super lekker weer! Om 12 uur gingen we het terrein op om weer een lekker dagje los te gaan. We zagen nu ook voor de eerste keer de echte mainstage en wauw, wat was deze geweldig! Het thema van dit jaar was 'All in the game' alle stages, artiesten wissel acts en danseressen waren in dat thema, echt geweldig!

Het was super warm maar gelukkig konden we ons redden met het insmeerkraampje en de flesjes water. Ik ben tussen 7 & 8 nog even een uurtje gaan liggen in de zon op de camping zodat ik de eindshow niet zou missen. Ook dit was weer een mooi dagje met heerlijk weer en gezellige mensen. De dj's die we die dag gezien hebben waren Mark with a K, Dr. Rude, Adaro vs. Crypsis, Josh & Wesz, Bass Modulators, Feest DJ Ruud, LNYTNZ, Coone, Hard Driver, Ran-D, Brennan hart, Frequencerz en Gunz 4 hire. We hebben die dag vooral bij de mainstage gestaan maar ook bij Outrageous en de indoor mainstage.

Zaterdag duurde het tot 1 uur en we waren echt gesloopt, daarom hebben we zondag ook lekker uit kunnen slapen. We hadden ontbeten ons klaar gemaakt en waren weer klaar voor het laatste dagje Intents. We hebben eerst nog even gezellig wat gedronken met onze buurtjes en om 1 uur gingen we er weer voor. Die dag hebben we alleen maar bij de mainstage gestaan omdat de artiesten 'tegen elkaar' draaide, dat vond ik echt geweldig en omdat dat gewoon zo goed bij het thema paste! We hebben die dag Devin Wild vs. Galactixx, Code black vs. Cyber, Frontliner vs. Atmozfears, Mashup Jack, B-front vs. Hard driver, Frequencerz vs. Digital punk, Adaro vs. E-force, Crypsis vs. Requim, Radical Redemption, Warface vs. Delete vs. Regain en Charly lownoise vs. Mental Theo gezien.

Ik heb echt 3 top dagen gehad op Intents met super leuke mensen, heerlijk weer, geweldige shows en top artiesten. Dit festival is echt voor iedereen een aanrader (als je een beetje van hardstyle/hardcore houd).

Ook sta ik nog op 2 Facebook update filmpjes van Intents:
IntentsCity #1 bij 1:30
Saturday #2 bij 0:41

Liefs, Lieke ✿


Volg je me al?
Bloglovin'
Facebook
Instagram 

You May Also Like

10 reacties

 1. Leuk verslag! Dit lijkt mij ook wel een heel leuk festival, houd ook van harstyle/hardcore :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is het waard om hier een ticket voor te kopen! Misschien volgend jaar :)

   Verwijderen
 2. Super leuk :) Ik wil ook! Misschien ben ik er volgend jaar eens bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh, super gaaf! Ik ben ook gek op festivals.
  Ik wil dit jaar ook meer naar festivals gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's, toffe outfit ook! Ik ga volgend jaar ook naar Intents

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een tijd geleden dat ik uit ben geweest! haha liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je een leuk weekend gehad hebt! Het is zowat in mijn achtertuin, maar ik hou dan weer niet van die muziek, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, dat klinkt echt super leuk zeg! Nu krijg ik ook super veel zin om naar een festival te gaan!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een kutverhaal. Maar die tieten.

  BeantwoordenVerwijderen