Review | Essence vintage rose eye palette

by - 07:00


Zoals ik jullie laatst vertelde in mijn Kruidvat shoplog, was ik weer van plan om van elke LE lijn van Essence een beauty product te kopen. Ik raakte helemaal enthousiast toen ik hoorde over de 'Bloggers beauty secrets' lijn. Toen hij in de Kruidvat lag heb ik meteen een palette gekocht, namelijk het vintage rose palette.


De Bloggers beauty secrets lijn bevat vier verschillende palette met daarbij vier bijpassende nagellakjes. vier beauty bloggers hebben deze producten in samenwerking met Essence bedacht. Het eerste palette is het 'The glow must go palette' van onze eigen Nederlandse blogger Serena, dit is een highlight en bronzer palette. Het 2e palette is het 'Shape & shadows eye contour palette' bedacht door Mary. Het 3e palette is het 'Touch up to go! one-for-all palette' dit is een blush palette bedacht door Diana zur Löwen.

Het 4e palette is het palette dat ik nu in mijn bezit heb. Namelijk het Vintage rose palette! Het zijn vier hele mooie paletten alleen deze had echt mijn aandacht. Alleen al om de prachtige kleur met het aantrekkelijke lettertype. Ik vind de verpakking echt geweldig, lekker vrolijk en hij straalt zijn binnenkant uit.

Het palette bevat vier oogschaduws, een shimmer, een highlighter en een eyeliner. Hieronder zie je de swatches. Van links naar rechts:
- secret key eyeliner
- hello glow! highlighter
- earth & love oogschaduw
- hazel eyes oogschaduw
- charming mauve oogschaduw
- velvet rose oogschaduw
- shimmer on you oogschaduw

De velvet rose en hazel eyes zijn op de foto niet goed te zien, dit zijn hele zachte kleuren. Ik ben heel erg tevreden over de pigment van het palette. Vooral de shimmer knalt er echt uit!

Ik vind het velvet rose palette echt een prachtig palette en ik ga hier zeker een aantal hele mooie looks mee maken. Dit en de andere paletten zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €4,99.

Liefs, Lieke ✿

Volg je me al?
Bloglovin'
Facebook
Instagram 

You May Also Like

2 reacties

  1. De pigmentatie vind ik er goed uit zien, zeker voor wat ik gewend ben van Essence. Het uiterlijk ziet er ook zo leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De shimmer valt echt mooi op! Mooie kleurtjes allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen