Review | Catrice treasure trove palette

by - 07:00


Zoals jullie misschien al wel op mijn Instagram hebben kunnen zien of in MWIP, heb ik het Catrice treasure trove palette alsnog kunnen scoren. Hij lag gewoon voor €5,- in de koopjesbak en ik kon het niet laten om alsnog een review hierover te schrijven.

Ik ga voortaan naar de Kruidvat in Heeswijk Dinther, dit ligt op de weg naar mijn stage en omdat het niet een druk bezochte Kruidvat is zoals die bij ons in Den Bosch hebben ze daar altijd nog veel liggen. Zelfs van de nieuwe LE lijn van Essence lag alles er nog!

Ik kocht dit palette eigenlijk alleen maar voor de buitenkant. Ik heb helemaal geen nieuw oogschaduw palette nodig maar zo'n mooie verpakking kon ik toch niet laten liggen? Een mat witte 'doosje' met glitterende gouden sterren, precies wat er te vinden is in het palette.

Dit palette is van de treasure trove LE lijn van Catrice, die er al een tijdje geleden uit is. Het was het enige palette in de lijn maar ze hebben het toch een naam gegeven wat ik echt een pluspuntje vind. Het is namelijk 01 Blaze of glory!

Het Blaze of glory palette bestaat uit 8 verschillende naturel oogschaduw kleuren, afwisselend tussen matte en shimmer. Ik was heel erg enthousiast over dit palette toen ik de kleurtjes in het palette zag. Toen ik wat swatches maakte zag ik dat de eerste kleuren niet heel erg gepigmenteerd waren.

Dit vond ik heel jammer, maar als je goed kijkt zie je dat het gewoon super nude kleurtjes zijn. De shimmer zie je wel alleen de kleur zelf niet omdat dit bijna hetzelfde is als mijn huid. Natuurlijk is de pigmentatie van de eerste kleuren niet helemaal geweldig maar als je er een look mee maakt ziet het er echt prachtig uit.

Liefs, Lieke ✿

Volg je me al?
Bloglovin'
Facebook
Instagram 

You May Also Like

4 reacties

 1. Ik heb het palette zelf ook, opZich kun je er een prima oog look mee maken :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat het pigment niet super is maar voor natural dagen wel handig toch?! fijn dat je ook een rustige kruidvat ontdekt hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De verpakking ziet er inderdaad wel heel leuk uit! Wel jammer van de mindere pigmentatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een tijdje terug zag ik deze bij het Kruidvat liggen. Ik twijfelde, maar ik besloot het niet mee te nemen aangezien ik al heel wat neutrale oogschaduws heb.

  BeantwoordenVerwijderen