Battle of the blogs | DIY sieraden opberger maken

by - 12:01


Ja lieve allemaal het is weer tijd voor battle of the blogs! Samen met mijn vriendinnetje en mede blogger Quinty hebben we samen iets nieuws bedacht, 'Battle of the blogs'. Elke eerste zondag van de maand onthullen wij het thema, de maand erop laten we allebei in een post zien wat het uiteindelijke resultaat is geworden. Jullie als lezers mogen dan stemmen. Vandaag onthullen wij onze DIY's!

Ik zag zoveel leuke dingen die ik kon gaan maken, maar deze sprong er echt uit. Het was niet heel makkelijk om te maken maar ik vind hem erg goed gelukt.

Wat gaan we maken?
Een sieraden kapstok

Wat heb je nodig?
♡ een houten plank (Action)
♡ een tak (het bos)
♡ een ijzer steuntje
♡ boormachine
♡ hamer
♡ sieraden

Wat moet je doen?
Een ijzer steuntje zoeken is nogal een werk maar als je informeert bij de Gamma of Praxis kunnen ze je daar altijd verder helpen. Je boort een heel klein gaatje in het plankje zodat het ijzeren steuntje daar in kan, met een hamer tik je dit nog even goed aan zodat het ook echt vast zit.

Bij de tak doe je precies hetzelfde, pas een beetje op met het takje want deze gaat natuurlijk iets sneller kapot. Ook deze tik je aan met de hamer. Als het te los zit kun je met houtlijm of kit hem nog wat beter vast zetten. Even goed laten drogen en klaar is je sieraden kapstok!

Extra
♡ Je kunt de tak eventueel met schuurpapier in vorm brengen en de bast er af halen.
♡ Maak een kleiner takje er voor vast op de zelfde manier dat je ook nog een apart rekje hebt voor je ringen.

Natuurlijk deed ik deze battle niet alleen, Quinty heeft ook een leuke DIY gemaakt. Hieronder haar DIY.

Het is nu aan jullie de beurt om te stemmen! Volgende week maken wij de winnaar bekend en die mag een nieuwe battle bedenken voor volgende maand. Leuke ideeën zijn altijd welkom.

Wie heeft de leukste DIY voor opberger voor je sieraden gemaakt?

Quinty
Lieke
make quizzes

Zelf mee doen met battle of the blogs? Meld je dan aan via battle-of-the-
blogs@outlook.com

Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

1 reacties