Apps | Nieuwe emoji's

by - 07:00Al een tijdje geleden konden we genieten van de eenhoorn, middelvinger en knuffel emoji. Nu komt Whatsapp binnenkort met 72 nieuwe emoji's! Ze luisteren naar onze wensen en hebben zo een aantal nieuwe emoji's ontworpen.

In de emoji tag die ik laatst postte konden jullie al lezen dat ik emoji's een geweldige uitvinding vind. Zo komen je Whatsapp berichten veel leuker en duidelijker over, je Instagram updates zien er leuker uit en je reacties op Facebook kun je met een emoji al uitdrukken.

Maar goed Whatsapp komt met de onderstaande 72 nieuwe emoji's!


Ik ben nu al helemaal weg van de nieuwe emoji's! De selfie, taco, champagne, avocado, hotdog en het meisje met de hand in haar gezicht zijn nu al mijn favoriet.

Wanneer de nieuwe emoji's komen is nog onbekend maar ik verwacht dat ze bij de nieuwe update van Apple al wel zullen komen. Kijken jullie er net zo erg naar uit als ik?

Welke nieuwe emoji is jullie favoriet?
Liefs, Lieke  ✿


Volg je me al?
Bloglovin'
Facebook
Instagram 

You May Also Like

3 reacties

  1. Beetje jammer dat ik geen Iphone heb, maar ze zullen vast ooit ook wel op Android komen! De vos, avocado en step vind ik het leukste, vraag me niet waarom want het is een beetje een gekke keuze haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ga er van uit dat de update er uiteindelijk voor Android gebruikers ook gaat komen. Haha ik vind de avocado ook echt leuk!

      Verwijderen