Shoplog | Kruidvat

by - 07:00


Het is een hele tijd geleden dat ik echt 'veel' make-up heb gekocht. Vorige week had ik een aantal kleine dingetjes nodig zoals mascara, poeder en eyeliner. Nu kwam ik met ietsje meer thuis als verwacht en vandaar dat ik een shoplog voor jullie heb!


Zoals ik al zei is het lang geleden dat ik echt ging shoppen voor make-up. Ik heb het ook echt gemist dus ik ben ook redelijk los gegaan. Ik ben alleen naar de Kruidvat geweest, omdat ik Essence een heel goed en mooi budget make-up merk vind.

Als eerst de gezichts make-upjes die ik gekocht heb. Deze mattifying compact powder van Essence. Ik koop hem elke keer weer opnieuw omdat ik hem zo fijn vind en goed voor zijn prijs. Ik heb al heel veel reviews gelezen over het Catrice allround contouring palette, ik zag hem liggen en ik wilde hem meteen ook zelf uittesten! Dan kocht ik nog dit Essence all i need concealer palette, ik was vroeger een groot fan van het allround concealer palette van Catrice alleen deze was er op dit moment niet. Dit concealer palette van Essence leek mij wel een goede vervanging.

Dan aan oog makeup kocht ik als eerst een nieuwe eyeliner, ik had echt een nieuwe nodig want hij was gewoon echt helemaal op. Ik ben nog steeds opzoek naar het perfecte en fijnste kwastje en de liquid ink eyeliner van Essence komt er het meeste in de buurt. Ik koop altijd een back-up mascara de Essence forbidden volume mascara leek mij wel prima. Al een tijdje wilde ik nepwimpers proberen alleen ik weet nooit het goede moment. Nu heb ik aankomend weekend een groot feest en het leek me wel leuk om het dan eens te proberen!

Als laatste kocht ik dit Essence LE wake up, Spring! Lipstick potlood in 01 Hello Sunshine! Vroeger was dit iets wat ik altijd deed, van elke nieuwe LE lijn van Essence kocht ik minimaal 1 product. Ik denk dat ik daar vanaf nu weer mee ga beginnen.

Essence mattifying compact powder - €2,89
Catrice allround contouring palette - €3,99
Essence all i need concealer palette - €3,59
Essence liquid ink eyeliner - €2,39
Essence forbidden volume mascara - €2,99
Essence nepwimpers - €2,59
Essence LE wake up, Spring! lipstick potlood - €2,39

Van welk product zouden jullie een review willen zien?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

2 reacties

  1. Leuke dingen heb je gekocht! Altijd fijn om weer even wat in te slaan. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankoopjes! Naar het Catrice allround contouring palette ben ik zelf ook wel benieuwd ^^. x

    BeantwoordenVerwijderen