My week in pictures | #11

by - 07:52


Op het moment dat ik dit typ is het zondag avond en lig ik helemaal gesloopt in bed van een leuke drukke week. Ik heb veel stage gelopen, kleine dingetjes gekocht en mijn bestelling kwam binnen. Kijk je mee?

Maandag
Maandag toen ik wakker werd was ik heel erg ziek, ik had heel de nacht niet geslapen ook. Ik heb daarom weinig tot niets gedaan.

Samen met mijn zusje ben ik even langs de Action geweest. Ik kocht daar een houten plateau, deo, parfum en deze super lekkere Oreo/Milka mix.

Dinsdag
Dinsdag begon mijn dag weer vroeg op stage, omdat ik mij nog niet helemaal lekker voelde had ik een flesje vitamine water mee genomen.

Toen ik dinsdag thuis kwam lag mijn pakketje van Boohoo.com op de mat! (shoplog komt deze week).

Woensdag
Ik moest woensdag om 7u al beginnen, dat betekende dat ik om 5 uur uit mijn bed moest. Ik had nogal moeite met uit bed komen dus ik heb mijn make-up lekker op bed gedaan.

Woensdag moest ik samen met mijn collega wat dingen ophalen bij de Hubo, we gingen met een van de Jeeps van mijn stagebedrijf.

Donderdag
Donderdag was er een bruiloft en als ze geen personeel van ons bedrijf inhuren is er achter de receptie vrij weinig te doen. Mijn collega en ik verveelde ons dus nogal!

Einde van de middag hebben we toch nog even gezellig een borrel gedaan omdat het zo'n lekker weer was.

Vrijdag
Vrijdag was een drukke dag op stage, het bruidspaar ging weg en er moest dus heel veel opgeruimd en schoongemaakt worden voor het bruidspaar wat afgelopen weekend zou gaan trouwen. Ze hadden hun bruidstaart laten staan voor ons en toen we klaar waren hebben we allemaal een stukje gepakt.

S' avonds ben ik met mijn ouders even mee gaan shoppen, bij de Big Bazaar kocht ik deze cutie rietjes en scheermesjes.

Zaterdag
Heerlijk wakker worden zo in de zon!

Het was warm en moest van 3 uur s' middags tot 2 uur s' nachts werken. Ik trok dus mooi een rokje aan!

Ik werkte deze avond op een bruiloft. Het was geweldig weer alleen af en toe wel iets te warm achter de bar en in de bediening.

Zondag
Mijn zusje en ik hadden heel veel zin in een ice frappuchino van de Mcdonalds. Dus we zijn even op en neer gereden samen.

Zondag middag maakte ik roze limonade, het recept komt deze week online.

En omdat het Moederdag was hebben we gezellig gebarbecued en daar hoort natuurlijk wijn bij!

Hoe was jullie week?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

2 reacties

  1. Wat een gezellige, drukke week :) Het weer was echt heerlijk de afgelopen dagen. Ondanks alle drukte toch nog hiervan kunnen genieten gelukkig! Zo'n ice frappucino, heerlijk! Ik wens je een fijne, nieuwe week toe.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die parfum van de action heb ik ook gekocht hihi, voor die prijs kon ik hem niet laten liggen

    BeantwoordenVerwijderen