Festival | Supersized kingsday

by - 07:00

Het is alweer bijna een week geleden dat het Koningsdag was. Maar ik ga jullie natuurlijk weer vertellen naar wat voor een leuk festival ik ben geweest en wat ik die dag heb mee gemaakt!

Ik stond woensdag al vroeg op want om 12u gingen we met de bus, trein, pendelbus (ja het was een hele rit naar Aquabest) naar Supersized Kingsday. Het was een regenachtige dag maar we konden ons droog houden met poncho's en af en toe met het heen en weer lopen naar tenten.

Het festival bestond uit 8 verschillende area's:
- Hardstyle
- Hardcore
- Freestyle
- Raw
- Hardstyle classics
- Zany & friends
- Uptempo
- Retro

We liepen zoals gewoonlijk van stage naar stage om alle dj's te zien draaien die we graag wilde zien. Zo hebben we Mark with A K, Paul Elstak, Darkraver, Angerfist, Korsakoff, Adaro, B-Front, Requim en Deetox gezien.

Samen met mijn vriendinnetjes Anke, Anne en Jasmijn hadden we hetzelfde Koningsdag shirtje bij de Primark gekocht. Ook hadden we vlaggetjes op onze wangen geschminkt en overal oranje plak snorren geplakt. Dikke lagen kleding aan dus we konden tegen de kou. Maar buiten het slechte weer (waar we bijna geen last van hadden) hebben we het heel gezellig en leuk gehad.

Het artikel over het festival is erg kort maar ik zal deze koningsdag ook zeker niet vergeten, mijn avond eindigde iets anders als verwacht. Samen met Anne had ik de trein iets eerder terug gepakt omdat ik de volgende dag weer vroeg naar stage moest. Eenmaal aangekomen op station Den Bosch voelde ik me niet goed. Met ambulances, politie en mijn ouders erbij ben ik uiteindelijk thuis gekomen. Na wat onderzoek zijn we erachter gekomen dat ik die dag GHB in mijn drankje heb gehad. Zoals ik al vertelde in mijn 75 random facts about me ben ik echt heel erg tegen drugs, dus ik heb het zelf ook zeker niet gebruikt.

Ik vertel dit als waarschuwing voor jullie! Ik ga naar veel festivals en verlies nooit mijn drankje uit het oog maar nu ging het toch een keer fout. Ik ben heel erg geschrokken en zit nu nog steeds een beetje in een shock omdat ik het gewoon niet kan begrijpen.

Ik sluit dit artikel af met deze leuke en charmante foto die Supersized Kingsday van mij gemaakt heeft.. :D

Maar buiten dat heb ik gewoon een top dag gehad en genoten van de goede muziek en gezelligheid
Liefs, Lieke  

You May Also Like

7 reacties

 1. Wow, wat heftig, en je snapt niet waarom mensen dat doen... Fijn dat je toch een toffe dag hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee het is echt een vervelende ervaring en waarom mensen dat doen snap ik ook nog steeds niet..

   Verwijderen
 2. Wat naar dat iemand wat in je drankje heeft gedaan! Ik snap ook echt niet dat mensen dat doen. Gelukkig heb je verder wel een fijne dag gehad, maar het lijkt mij wel echt schrikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er ook heel erg van geschrokken en nog steeds een beetje in shock maar het was verder gewoon hartstikke leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's en wat heftig dat iemand GHB in je drankje heeft gedaan, wat bezielt sommige mensen toch.. ♥ xx Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super heftig dat iemand GHB in je drankje heeft gedaan.. Lijkt me echt heel onprettig. Gelukkig is het goed afgelopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schrikken zeg, ik heb dat ook een keer gehad. Dat is echt geen pretje :( Ik ben trouwens ook weer geweest :) Was weer een leuk feestje!

  BeantwoordenVerwijderen