Festival | Ruis festival

by - 07:13


Afgelopen weekend heb ik weer een festival bezocht. Deze keer niet in de buurt, nee we zijn helemaal naar Venlo geweest. Zondag stond ik te dansen op Ruis festival!


Via de stichting waarbij ik werk hadden we kaarten gewonnen voor dit festival. Samen met nog 7 andere collega's (de rest kon niet) hebben we een gezellig middagje gehad op Ruis. Het was alleen niet heel erg lekker weer en het was eigenlijk ook gewoon heel koud, maar wij hebben ons goed kunnen vermaken.

Ruis is een techno house festival, je had 5 stages. Een house stage die buiten was, een freestyle stage binnen, een techno stage binnen, een techno stage buiten en dan nog een random bunker met verschillende soorten muziek. Techno is niet echt mijn muziek maar ik vond het wel chill en fijn om op die muziek te dansen. Het is een keer wat anders als dat ik gewend ben!

Ruis is een klein festival en toen wij daar aankwamen was het ook nog helemaal niet druk. Op zo'n klein terrein valt dat al meteen op. Ik vond dat alles heel leuk en tot in de puntjes was aangekleed, het was een beetje een beach thema waardoor je een zomers gevoel kreeg als de zon begon te schijnen. We zijn van 1 tot 8 op het festival gebleven, we hadden het daarna wel gezien en het was gewoon niet echt de muziek waar we uren op konden dansen.

Ik heb het gezellig gehad met mijn collega's, dit is een leuke manier om ze beter te leren kennen!
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

2 reacties

  1. Wat fijn dat je het leuk hebt gehad op het Ruis festival! Tof ook dat je dit jaar al naar zoveel festivals bent geweest!

    BeantwoordenVerwijderen