Blog | My blog essentials

by - 07:00


Ik heb dit al op een aantal blogs voorbij zien komen en het leek mij ook wel leuk om aan jullie te laten zien met welke 'dingen' ik mijn blog draaiende houd.

Ik begin met het aller belangrijkste, mijn laptop! Het is een Dell Vostro 3560 en ik heb hem nu 3 jaar, toen ik hem kocht was hij net nieuw. Op deze laptop gebruik ik voor mijn blog de standaard dingen zoals Word, Google Chrome, Internet Explorer en Paint.

Sites die ik gebruik voor mijn blog zijn:
- www.bloglovin.com
- www.blogger.com
- www.picmonkey.com
- www.outlook.com
- www.hostnet.com

Bij posts zoals trips, festivals en my week in pictures gebruik ik mijn telefoon om foto's te maken. Sinds december heb ik een roze IPhone 5c.

Op mijn IPhone gebruik ik ook een aantal apps voor mijn blog. Op de foto zie je al Bloglovin' staan, als ik een dag niet thuis ben check ik via mijn telefoon de blogs die ik leuk vind. Fashionchick en Weheartit gebruik ik voor inspiratie. Wunderlist gebruik ik om ideeën voor posts in te zetten, en zo kan ik ook makkelijk afvinken wat ik al getypt heb.

Ik gebruik vaak mijn vaders Canon eos 400d spiegelreflex camera, hij heeft 3 verschillende lenzen dus ik kan er veel kanten mee op. Mijn vader vind het geen probleem dat ik hem gebruik voor mijn blog.


Zelf heb ik nog een Canon Ixus 132 digitale camera, hij is heel fijn en maakt ook zeker nog hele mooie foto's. Ik gebruik deze vooral voor close up foto's of als ik weg ga neem ik hem soms mee.

Als laatste heb ik mijn Samsung galaxy tab 3 mini. Hier op typ ik soms een artikel of net zoals op mijn telefoon staat hier Wunderlist op en dus zet ik er zo ook ideeën in.

Wat is jullie favoriete blog essential?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

5 reacties

 1. Leuk zo'n overzicht van wat je allemaal voor je blog gebruikt, mijne zijn vergelijkbaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien! Ik heb ook nog steeds een Canon Ixus liggen, die gebruikte ik vroeger altijd voor mijn blog, maar inmiddels heb ik een andere camera.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het nog steeds een hele fijne camera om mee te werken haha

   Verwijderen
 3. Erg leuk om te zien! Ik gebruik ook verschillende camera's, waaronder ook mijn telefoon haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn telefoon blijft de makkelijkste camera die ik heb haha

   Verwijderen