Review | MAC please me

by - 09:00


Na Taupe en Mehr heb ik nog niet genoeg gehad van de mooie nude kleurtjes van Mac. Een tijdje geleden toen ik aan het winkelen was in Amsterdam kon ik de Mac store niet overslaan, ik moest en zou even rond neuzen tussen alle mooie makeupjes.

De lipsticks van Mac trekken mij heel erg, meer als de andere makeup producten van Mac, ook al is de rest ook prachtig. De volgende keer ga ik misschien voor een ander product kijken.

Maar in ieder geval ik stond gelijk weer tussen de lipsticks. Ik zag een roze nude kleur, roze is niet echt mijn kleur qua lipstick maar deze sprak mij wel erg aan.

Mac Please me is dus een prachtige nude kleur met een nog meer roze ondertoon als Mac Mehr, die ik dus al heb.

Het is een mooie matte kleur die gewoon perfect aanbrengt. Goed gepigmenteerd en blijft lang zitten, al merk ik wel dat ik hem op een dag even tussendoor moet bijwerken, ik heb daar bij mijn andere Mac lipsticks geen last van. Maar dat bederft de pret niet, het is en blijft een prachtig merk en zo vind ik Please me ook weer een hele mooie lipstick.

Hieronder een foto van hoe hij op mijn lippen staat. Ik denk dat ik hem deze zomer vaak ga dragen want ik vind het wel een zomers kleurtje. Al ben ik wel bang dat hij mijn lippen te licht maakt als ik dalijk een beetje bruiner ben.

Wat vinden jullie van Please me?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

7 reacties

 1. De kleur is heel mooi, zeker een van mijn neutrale favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 1 woord: wauw! Wat een mooi kleurtje! <3
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie en zachte kleur! Ik zou hem ook wel willen, denk dat dit echt een kleur is die je er vaak bij kunt pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sinds ik hem heb pak ik deze er sneller bij dan mijn andere kleurtjes. Hij past echt overal bij!

   Verwijderen
 4. Super mooie lipstick! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie kleur! Staat je goed! -x-

  BeantwoordenVerwijderen