Battle of the blogs | #1

by - 07:00Samen met mijn vriendinnetje en mede blogger Quinty hebben we samen iets nieuws bedacht, 'Battle of the blogs'. Elke eerste zondag van de maand onthullen wij het thema, de maand erop laten we allebei in een post zien wat het uiteindelijke resultaat is geworden. Jullie als lezers mogen dan stemmen.

En vandaag is het zo ver, het resultaat van onze 'budget make-up look'. Helaas had ik wat pech met mijn camera waardoor de foto's niet zijn zoals ik graag wilde.

De make-up die ik gebruikt heb:
♡ Maybelline Dream fresh BB cream - €9,90
medium
♡ MUA Undress Highlighter - €6,99
♡ Essence Hello Autumn Eyebrowset - €2,59
01 leaves are the new beef
♡ Essence silky touch blush - €2,59
40 natural beauty
♡ Catrice chocolate nude palette - €4,99
010 choc'let it be
♡ Essence mono oogschaduw - €1,69
02 dance all night
♡ Essence liquid eyeliner - €2,49
001 extra black
♡ Essence Multi action mascara - €2,95
♡ Miss Sporty precious shine lipstick - €2,79
214 brownish quartz

Ik heb gekozen voor een simpele feest look. Voor mijn gezicht gebruikte ik de BB cream van Maybelline, een highlighter van MUA en een blush van Essence. De highlighter heb ik gebruikt voor onder mijn ogen en een beetje voor op mijn wangen.

Voor mijn ogen en wenkbrauwen gebruikte ik een wenkbrauw poeder van Essence, de eyeliner van Essence, het oogschaduw palette van Catrice en een mono oogschaduw van Essence. Voor mijn lippen gebruikte ik een lipstick van Miss Sporty.

Als eerst gebruikte ik van het Catrice choclate nudes palette de eerste kleur, deze deed ik over mijn hele ooglid en ook onder mijn wenkbrauwen. In mijn crease gebruikte ik de derde kleurtje van het palette. Met de eyeliner maakte ik een mooie wing waarmee ik daarna met de mono oogschaduw er nog een klein lijntje boven zette. Ook gebruikte ik de mono bij mijn ooghoek.

Ik wilde is 'wat anders' dan een nude look, ik vind deze simpele feest look niet heel knallend en zou hem zelf zeker naar een feestje of festival dragen.

Hieronder vinden jullie de foto van Quinty's look. Wat vinden jullie er van? Wie is volgens jullie de winnaar van de eerste battle of the blogs? Stem onderaan de post!Wie heeft de mooiste budget make-up look gemaakt?

Quinty - Let's talk lipstick
Lieke - Lifestyle Lieke
Do Riddles
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

0 reacties