Apps | I'm In

by - 07:00


Festivals bezoeken is een van mijn hobby's! Wel een dure hobby want een festival kaartje en de munten op het festival zelf zijn niet meer zo heel goedkoop. Soms heb ik wel het geluk dat ik een kaartje win, en ja wat is er nou leuker dan gratis naar een festival kunnen? Vandaag ga ik jullie misschien wel de beste tip ooit geven.

Een jaar geleden ontdekte ik via een vriendin de app I'm in. Op deze app staan heel veel leuke festivals. Een aantal (standaard) gratis festivals, een aantal waar je kaartjes goedkoper kan kopen en een aantal die je kan winnen!

Je download de app op je telefoon op tablet, je vult al je gegevens in want anders kun je niks winnen. Je komt dan op een pagina waar allemaal festivals zijn die tussen een week en een aantal maanden gaat plaatsvinden in jouw buurt. Je tikt een leuke aan en dan krijg je een rad, daar tik je op en dan gaat hij draaien. Je wint, je verliest of je krijgt extra bonus spins die je dan eventueel voor een ander festival kunt gebruiken. Hoe leuk is dit?

Je wint altijd 2 tickets, eentje mail je door naar een vriendin en de andere is voor jou zelf. Het fijne is is dat je geen tickets hoeft te printen maar je een reminder krijgt dat je je ticket op 'offline' moet zetten en dan kan je hem gewoon via je telefoon scannen!

Ik heb zelf al voor een aantal festivals kaartjes gewonnen o.a. Lef festival, Den Bosch goes Dutch, 90's dance XL en UDNZ. Dit waren super leuke festivals en kwam elke keer met gemak zonder rij naar binnen! Binnenkort ga ik naar Holy fusion festival in Nijmegen want daar won ik via I'm in ook al een kaartje voor.

Wat vinden jullie van deze app?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

3 reacties

 1. Dit klinkt wel heel goed! Ik ben benieuwd welke festivals hier allemaal aan mee doen, wij gaan namelijk ook wel heel graag naar festivals heen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat moet je zelf gewoon een beetje in de gaten houden via de app. Het zijn veel festivals en elke keer weer wat anders!

   Verwijderen
 2. Ooh zo leuk! Ik kende deze app nog niet. x

  BeantwoordenVerwijderen