Festival | Rebirth festival

by - 10:28


In mijn foto diary hebben jullie al kunnen zien dat ik afgelopen weekend weer naar een festival ben geweest. Ik ben echt een groot fan van hardstyle muziek, ik voel me dan zo energiek en sta dan ook met een glimlach los te gaan op de muziek. Afgelopen weekend was Rebirth festival in Haren en samen met mijn vriendinnetjes heb ik daar een super leuk weekend gehad.

Iedereen die niet van dit soort muziek houd heeft al gelijk het type gabber voor zich, de mensen in trainingspakken, air max er onder en hele grote pupillen. Ik ben zelf niet zo'n persoon! Ik ben heel erg tegen drugs en zal het daarom ook zeker niet gebruiken (al valt alcohol er ook een beetje onder). Laten we zeggen dat misschien 8% op het festival rond loopt als echte gabber, de rest is gewoon normaal en leuk gekleed voor een leuk festival.

Maar nu naar mijn beleving van dit weekend. Het festival begon om 12 uur en zaterdag ochtend pakte we de aller eerste pendelbus naar het festival. Vanaf Den Bosch is het maar 15 min dus we waren er zo, en dus ook veel te vroeg.

Na het wachten tot de deuren open gingen en we door alle drukte binnen waren hebben we gelijk een kluisje gehuurd en muntjes gekocht. Een kluisje vinden wij altijd handig om bijv. jassen maar ook pinpassen en id kaarten in te leggen. De muntjes waren €2,85 per muntje, de prijs gaat steeds meer omhoog maar toch heb ik er een bewaart voor in mijn journal.

Er waren 4 verschillende tenten waar ze allemaal verschillende soorten hardstyle draaide. We hebben eerst even het terrein rond gelopen en alles een beetje bekeken. Rond 2 uur werd het drukker en dus ook wat gezelliger. We zijn van tent naar tent gegaan om alle dj's te horen waar we graag bij wilde zijn. (zo zijn we naar Gunz for hire, B-freqz, Radical redemption vs. crypsis, Da tweekaz, NSCLT, Adaro, Act of rage, Mark with A K, Darkraver, Requim en E-force geweest)

Toen ik even drinken wilde gaan halen zagen we dat Frontliner aan kwam lopen dus heb ik even snel een selfie met hem gemaakt!

Een vriendinnetje had kaartjes gewonnen voor Rebirth dag 2 dus zijn we daar ook nog heen geweest. Ook zondag hebben we weer de eerste pendelbus heen gepakt. We waren deze dag met zijn 2e en hebben eerst even op de chill banken met een wijntje in het zonnetje gezeten. Ook toen zagen we weer een paar dj's die gewoon los rondliepen (gewoon in het wild haha). Zo zijn we op de foto geweest met MC Villain, Radical redemption en de leukste foto was met Frequencerz.

Zondag was de sfeer iets gezelliger als die van zaterdag. Er waren nu nog maar 3 tenten open waarvan in een tent Nederlands talige zangers aan het optreden waren. Ik heb eigenlijk heel de dag bij de Mainstage gestaan maar ben voor Henk Dissel toch even naar de andere tent gegaan. (Zondag gingen we naar Frequencerz, Ran-D, B-front vs. Titan, Da Tweekaz, Frequencerz vs, Jack of sound, NSCLT, Puinhoop Kollektiv en Henk Dissel geweest)

Je moet van de muziek houden maar ik raad jullie echt aan om eens zo'n feestje te bezoeken want ik had echt een top weekend.

Van wat voor muziek festivals houden jullie?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

4 reacties

 1. Klinkt superleuk! Persoonlijk vind in Hardstyle ook leuk, maar ben nog nooit naar zo'n festival geweest. Lijkt mij tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de Time out in Gemert hebben ze soms ook hardstyle dj's die een avond draaien. Als een zo'n festival nog iets te is kun je altijd daar nog eens gaan kijken!

   Verwijderen
 2. Wat klinkt dit als een leuk festival zeg! Ik vind zelf hardstyle ook leuk en mijn vriend en ik gaan elk jaar naar Defqon, maar Rebirth ben ik nog nooit geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh Defqon is ook een heel leuk festival, Rebirth is wat kleiner en komen volgens mij ook minder dj's.

   Verwijderen