Festival | 90's dance XL

by - 08:05


Via een app had ik samen met Jasmijn kaartjes gewonnen voor de Megaparty 90s dance XL. Lekker los gaan op de 90s muziek, we hadden een hele andere verwachting van deze avond maar het was uiteindelijk heel leuk!

Na een halfuurtje in de trein gezeten te hebben van Den Bosch naar de Strijp-S gingen we op zoek naar het Klokgebouw, en dit vonden wij nog aardig moeilijk. Het grote gebouw tegenover het station met een grote klok er op leek ons iets te makkelijk en hebben dus nog een aantal rondjes gelopen totdat we toch maar dat gebouw in liepen, het klokgebouw dus.

Eenmaal binnen was het niet erg druk en de gemiddelde leeftijd was 40.. ja 40 dus. Wij als twee meiden van 19 wisten niet waar we waren beland, en hadden al gepland dat als onze muntjes op waren we naar Stratum zouden gaan.
sorry voor de onduidelijke telefoon foto's

Maar daar kwam verandering in toen de Vengaboys gingen optreden, echt geweldig! Ik heb staan genieten van Ibiza, Brazil en boom boom boom. Maar toen 2 unlimited en snap! kwamen gingen we ook helemaal los! En niet te vergeten op de happy hardcore en de beginnende house/techno muziek die DJ Jean draaide.

De 90s dance XL was een heel erg leuk onverwachts feestje. En ik wil via deze weg de mensen bedanken waar Jasmijn en ik het zo gezellig mee hadden! (wij maken altijd vrienden op festivals)

Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

1 reacties