Shoplog | Hunkemöller & Primark

by - 07:51


Vorige week ben ik met een vriendinnetje samen gaan shoppen in Eindhoven. De Hunkemöller fabrieksverkoop was in het Beursgebouw en het was ook nog eens koopavond! Lucky me.

Het viel deze keer mee met de drukte in het Beursgebouw dus we konden op ons gemak zoeken tussen de bh's en het ondergoed. Al waren de bh's gesorteerd op cup ik vond die van mij tussen de andere rekken.

Ik heb al heel veel roze bh's en nog kon ik deze niet laten liggen, voor zo'n prijs stop je alles sneller in je tas. Een zwarte bh vind ik een must maar ik kon geen mooie zwarte vinden, totdat ik deze vond met het mooie gouden/chique printje. (De bh's waren allebei €6,-)Het zoeken naar bijpassende strings was ook een hel, uiteindelijk heb ik deze blauwe en rode er maar tussen uitgepakt. Simpel maar toch mooi! (De strings waren €2,50)


Ik was opzoek naar een leuke festival top voor aankomend weekend. Ik zag deze mooie zachtroze met het handje van Fatima er op. Hij is leuk omdat hij schuin afloopt en je hem dus zo kunt dragen of met een knoop er in. (De top is €8,-)


Ook dit topje vond ik een festival top je kunt hem combineren met een high waist jeans of bodycon skirt. Het is een crop top met daaroverheen een doorzichtige doorlopende top die aan de zijkanten gesplit is. (De gesplitte crop top is €11,-)


Toen ik dit topje vast pakte zei Jasmijn al gelijk "ja dat is echt een Lieke topje". Er hing er nog maar eentje en ook nog eens in mijn maat, het was meant to be! (De Peplum top is €6,-)


Toen we bijna weg wilde gaan zagen we deze koningsdag shirtjes hangen, samen met nog een andere vriendin gaan wij naar een festival en het leek ons leuk om alle drie in deze shirtjes te gaan! (Het Koningsdag shirtje is €3,-)


Eindhoven is een van mijn favorieten steden om te shoppen, ik ken de weg en er zijn heel veel leuke winkels en ik kan er altijd slagen!
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

1 reacties

  1. Leuke aankoopjes! De peplum top vind ik erg mooi, zoiets zou ik zelf ook nog wel willen!

    BeantwoordenVerwijderen