My week in pictures | #8

by - 09:00


Ik zeg het elke week ik weet het, maar deze week was ook echt weer een drukke week. Het was zelfs zo erg dat ik zaterdag en zondag (toen ik uitgeslapen had tot 10 uur) na het ontbijt gewoon weer verder ben gaan slapen. Maar kijk mee naar mijn leuke week!

Maandag
Ik had maandag lekker uitgeslapen van het drukke weekend wat ik had. Toen ik wakker werd maakte ik een lekker ontbijtje voor mezelf.

S' avonds lekker maccen!

Want ik ging samen met Quinty naar het 3e deel van de Divergent serie, Allegiant! Wat een geweldige films was dit, ik hoop stiekem dat er toch nog een film komt.

Dinsdag
Dinsdag stond ik vroeg op om met school naar Amsterdam te gaan. Even een foto met de squad na dat we uit de Amsterdam Dungeon kwamen. (artikel over dit tripje staat woensdag online)

Churro's <3

En we sloten dit dagje af met een rondvaart door Amsterdam.

Woensdag
Bij mijn ontbijt dronk ik een heerlijke caramel macchiato, heel ongezond maar super lekker.

Mijn lunch van woensdag, komkommer met heksenkaas.

Woensdag einde van de middag had ik mijn Engels lees en luister examen, ik was er binnen een halfuurtje al mee klaar en kon dus vroeg de bus naar huis pakken.

Donderdag
Ook donderdag had ik weer een examen, deze keer Duits lees en luisteren. Ook hiermee was ik weer vroeg klaar, dus na het examen was ik samen met Daphne aan het genieten van het zonnetje.

Omdat wij de diploma uitreiking van de 4e jaars studenten organiseren (dit word bij ons heel groots gedaan met een thema) zorgen wij ook voor het decor. Ik ben daar van eindverantwoordelijke en afgelopen donderdag hebben we nog wat geverfd.

Een tijdje geleden kwam ik een van mijn beste vriendinnetjes van de middelbare school tegen, het contact was een beetje verloren gegaan. Maar nu hebben we donderdag avond gezellig bij gekletst op het terras.  

Vrijdag
Mijn kamer moest nodig opgeruimd worden dus ik hield mijn lente schoonmaak. Kijk hoe mooi ik mijn make-up heb gesorteerd.

Vrijdag moest ik samen met Renee werken in Rosmalen, en wat een rot weer was het!

En omdat Renee zaterdag jarig was hebben we even gezellig een terrasje gedaan om haar verjaardag te vieren. En zoals jullie kunnen zien hadden we honger.

Zaterdag
Zaterdag was ik heel erg moe en heb ik de film Tomorrowland gekeken op bed.

Ik kocht een tijdje geleden deze ketting en ik herinner me dat ik deze vroeger ook altijd droeg.

Deze foto postte ik onlangs ook al op Instagram. Het feestje van Renee was heel gezellig, en zeker de photobooth.

Zondag
Dit is zo'n ik-verveel-me-dus-ik-maak-maar-een-selfie selfie. (Lekker onduidelijk)

Een vriendin van mama gaf een feest om de lente te vieren. Een van de gasten is de achtergrond zangeres van Trijntje Oosterhuis, die avond zong ze zelf een paar leuke liedjes.

Hoe was jullie week? En hebben jullie mijn Sunday Funday artikel al gelezen?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

4 reacties

  1. Leuke week heb je gehad! Vooral maandag hi hi. Ik wil ook zo'n ketting maar heb gister heel de stad afgezocht maar kon alleen erg dure vinden! Waar heb jij hem gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je een leuke week gehad, wel druk maar ik zie veel leuke dingen voorbij komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah churro's zijn zó lekker! Leuke week heb je gehad!

    BeantwoordenVerwijderen