My week in pictures | #7

by - 10:32

Ik lig nu op bed met mijn voetje omhoog na te genieten van een geweldig weekend op Rebirth festival. Ik heb weer een hele drukke week achter de rug, ik heb alleen maar leuke dingen gedaan!

Maandag
Maandag had ik een rustig dagje, ik postte deze foto op mijn instagram (@liekesluiter). Dit topje kocht ik bij de Primark en ik vond zelf dat ik hem heel leuk gecombineerd had.

Mini fruitsalade van kiwi, framboos en mandarijn.

Dinsdag
Ik kreeg afgelopen dinsdag te horen dat ik officieel over ben naar het laatste leerjaar van mijn opleiding, mijn examenjaar. Samen met Iris hebben we dit gevierd op een terrasje.

Dinsdag avond had ik beloofd om te koken, ik maakte iets heel lekkers. Het recept komt nog online!

S' avonds ging ik met Quinty sporten.

Woensdag
Mijn haar moest weer nodig geknipt worden, Quinty had een model nodig voor haar opleiding dus ik ging mee. Ze heeft er gelijk ook nog wat mooie krullen bij gemaakt!

S' avonds moest ik weer werken, ook al was het weer heel slecht ik heb toch heel lekker en gezellig gelopen en we hebben allemaal ook nog goed opgehaald.

Donderdag
Donderdag was mijn rustdagje, ik heb lekker series liggen kijken op de bank. S' avonds heb ik gewerkt en deze keer liepen we in Nuland..

Vrijdag
Vrijdag was mijn zusje jarig, ik was vroeg opgestaan om haar naar school te brengen met de auto.

Zaterdag
Zaterdag ging ik samen met mijn vriendinnetjes naar Rebirth festival, dit was in Haren dus niet heel erg ver weg. We pakte de eerste pendelbus en waren er dus mooi optijd.

De mainstage!

Zondag
We zijn zaterdagavond tot het einde gebleven, ik kreeg last van mijn voet en heb nog even bij de EHBO gezeten. Zondag ochtend was de pijn weg maar mijn voet was nog dik.

Maar Anne had kaartjes gewonnen voor Rebirth festival day 2 dus zijn we toch nog een dagje gegaan. Weer de eerste pendelbus naar Haren en gelijk ook vroeg aan de wijn.

Hoe was jullie week?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

4 reacties

  1. Vervelend van je voet, maar verder ziet alles er zo leuk uit! Mooie krullen en gezelligheid :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat naar van je voet, hopelijk gaat het inmiddels weer wat beter! Wel gezellig dat je naar Rebirth bent geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oei, erg vervelend van je voet.. De krullen zien er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen