Persoonlijk | Travel journal

by - 10:44


De afgelopen twee jaar ben ik bezig geweest met het bij houden van een travel journal. Ik plak hier dingen in die ik op mijn vakantie vond/gehad heb, festival muntjes, theater kaartjes enz. Vandaag deel ik de eerste paar gevulde pagina's met jullie!

Het begon met mijn festival muntjes, in 2014 ging ik voor het eerst echt naar festivals. En wat is er nou leuker om ze zo te kunnen herinneren? Ondertussen ben ik al begonnen met een nieuwe pagina voor mijn festival muntjes.


Vorig jaar juni ben ik samen met mijn ouders en zusje een lang weekend naar Londen geweest. Ik heb het hier heel leuk gehad en veel dingen bezocht. Zo zijn we naar de musical Wicked geweest en naar het Science museum.


De pagina daarna is van mijn vakantie in Mallorca, vorig jaar oktober. Ik ga al 12 jaar naar hetzelfde vakantie park maar toch is elk jaar weer anders. Dit jaar was ik alleen met mijn vader omdat ik van de zomer stage liep en dus niet mee kon.


Stage is niet altijd even leuk, je hebt soms dagen dat het even allemaal tegen zit. Maar toch zijn de stages die ik loop een hele ervaring. Je word in een omgeving geplaatst die je niet kent met mensen die je misschien wel maar ook heel veel niet kent. Ik heb daarom ook mijn stage naamkaartjes van Julianahoeve, Ardenne camping Bertrix en Oostappen park Parelstrand bewaard.


Ik wist eigenlijk niet hoe ik deze bladzijde moest noemen, uiteindelijk koos ik voor 'concerts en evenementen'. Dit jaar ben ik voor het eerst in mijn leven naar een concert geweest, deze was van Ellie Goulding. Vorig jaar kerst ben ik met mijn vader naar het top 2000 café geweest. Ik vond deze twee dingen bij elkaar passen dus heb ze mooi op en pagina geplakt.


Op de (tot nu toe) laatste pagina staan kaartjes van musicals die ik bezocht heb, ik heb er heel veel bezocht in mijn leven alleen deze kaartjes heb ik nog kunnen bewaren. De laatste is het kaartje van de musical die ik zelf moest uitvoeren op school.


Ik vind dit een leuke manier om herinneringen te bewaren en elke keer als ik er weer iets in plak kijk ik er met trots naar. Een nieuwe ervaring en een nieuwe herinnering.

Wat zou ik nog meer kunnen bewaren in mijn journal, let me know!
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

2 reacties

  1. Wat leuk dat je zo herinneringen bewaart van wat je hebt gedaan! Mijn vriend bewaart van elk festival/evenement waar hij heen gaat altijd een muntje als aandenken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk om zo je herinneringen bij elkaar te houden!

    BeantwoordenVerwijderen